Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cs.dzsordzso!
Holnap haverod hozza a cuccot?
Nem csak 2db 16-os kerekem van és felesleges és túlakarok adni rajta a gumi meg szar mert pályázott és már veszélyes.
17est raktál bele?
vki el tudná magyarázni hogy a teleszkópnál mit jelent az hogy előfeszítés, nyomófokozat, húzófokozat! mi a funkciójuk?illetve ezek helyes beállítását miből lehet észrevenni, honnan lehet tudni hogy a beállítás ok?

köszi!
Jó állapotban lévő Honda CBR 900 RR SC28 első 16\" kerék gumi nélkül \‘92-\‘95 eladó.06703425580
jaja,időszerű lesz már bár az előrejelzést nézve,nemtom mikor lesz motorozás...
üdv. eladó cbr 900 rr 96-97-hez generátordekni +állórész egyben 19000 ft. , valamint egy elsőlámpa nem volt még javítgatva ,europai, ára 28000 ft. tel. 0620/992-4528
Úgy legyen! ...onnantól magyar állampolgár!
6:45 re van időpont, elsőként irattam be magamn direkt,van kapcsolat a müszaki állomáson meg az okmányirodában is,szval nem lesz gond, délbe már a kezembe lesz a rendszám meg a forgalmi
Az éjféli rididiiii-nek is meg van a maga varázsa!
Ja!10-re jön haza!
Szeva! Várod már a műszerfalat?
MAX=Teljesen betekerve!
Ne éld bele magad! A reggelből lehet délután lesz!/el tudnak tökölni!/Ja és kérdezd meg az okmányirodát hogy van-e rendszámuk!Nem mindig van.................... De legyen szerencséd!És nézd át jól a műszaki adatlapot amit kapsz,nekem kétszer baszták el! Nem írtak be minden adatot!És kétszer kellett újat kérni,ami két 7be került! De ne így legyen!...........................Pedig ilyen is van!
a teleszkóp beállításnál amikor az van írva hogy nyomófokozat 6 klikk vissza a maxbólm húzófokozat 4 klikk vissza a maxból..... de mi a max?
teljesen kitekerve és abból vissza vagy teljesen betekerve és abból vissza?
március 2.án reggelre kaptam müszakira időpontot, ugyhogy márc 2.án délután már rendszámos lesz a gép
5mm vastag gyárilag, legalábbis ami nekem van, ha jól néztem
Az enyémen elöl: MIN. TH 3,5 mm, hátul: MIN.TH 4mm.
Elvileg a min. érték rajta szokott lenni a tárcsán! ...ha jól tom
4.5-körül cserés, ha jól tudom...
üdv!

mennyi a féktárcsa gyári vastagsága?Hány mm alatt kell cserélni?

thx!
Igen
de ez első forg ba helyezéses kpm vizsga amit mondasz? mer nekem az lesz
Szia.Nálunk a helyszinen kell fizetni,megcsinálják a vizsgát,aztán várakozás a papírokra,fizetés és megkapod a papirokat.