voltam ma eredetvizsgán hnap viszem beadni a klérvényt a kpm hez, nem tudjátok hogy a 27 rongyot azt mikor kell kifizetni nekik? adnak csekket,vagy amikor viszem müszakira akkor?
na kint van nagy nehezen
az lenne a kérdésem hogy a teleszkópszárat a villahíd felső befogójában meddig kell feltolni?(fordított teleszkóp) Síkban legyen a felsővillahíddal vagy kicsit tovább?
ma sikerült kivenni az egyik csavart a féknyeregből,már csak 1 van , de ahogy elnézem a villahíd imbuszaival is kemény dolgom lesz hát nem tudom vagy hogy az volt barom aki ezeket így meghúzgálta, vagy ennyire be lennének állva a csavarok...mindenesetre szívás, azt hittem hipp-hopp kész leszek....de a nagy f@szt
Mekkora a telószárad átmérője?Mert nekem megvan annak a bizonyos R1 nek az alsó villahídja/Aminek a főlsejéből Dzsordzso csinált konzolt! .....a másik feléből meg én! /Csak az alsó átmérője kb 55mm de lehet több,de ha jó,/Bár sztem nagy! /Akkor ha ki tudod faragni ,és valahogy föl tudod rakni szivesen odaadom neked! És megkaphatod a telóval eggyütt!
Hidd el,hogy nincs.....Nálunk Ők már veszélyeztetett faj .Az a baj,hogy vagy nyugdíjasok és nem dolgoznak,vagy nagy vállalatoknál dolgoznak és ott nincs lehetőségük megcsinálni
Az igen. Nem olcsó valóban. Szerintem cakkom púder mindent egy tízesből le tudnék gyártatni. Ha több kellene még lehet olcsóbban is megúsznánk. Mivel nekem is kellene egy igy már kapásból kettő kéne, meg biztos lenne még néhány ami gazdára lelne...
Na,nemrég kérdeztem meg,hogy mennyért csinálnák meg a felfogató bilincset....Majdnem elájultam az ártól.25e+áfa .Annyiért basszus majdnem veszek gyárit.Áááá fel is idegesítettem magam ettől a hülyeségtől.
Csak van ott a közelben egy Átkozott" marós!?! Dobsz neki rajzot, méretet, stb......oszt" 1-2-3 óra alatt kifaragja És szerintem nem fog csődbe vinni De ellőtte illik rákérdezni:FŐNÖK...OSZTKÁBÉMENNYILENNE? De ha nem érdekel annyira akkor acélból hajtani karikát és ráhegeszteni kicsifület,festés és kész! De ez elég kókány megoldás! ez szigorúan csak addig amíg nem kapsz gyárit a korm.teló.hu-ról!
Húha, most nagyot kértél. Az a helyzet, hogy még az enyém sincs teljesen kész, de már így is egy csomó időt töltőttem rá. ...még sem olyan , mint elképzeltem! Ha van egy kis kézügyességed és persze tudod a telószárad méretét, akkor bontókban keresgélhetsz törött villahidakat. ...és irány a sufni!
Ha tudsz hozzá heggeszteni, az jó szokott lenni, mert közben a berohadt csavar is megmelegszik! ...esetleg vannak olyan célszerszámok, amelynek a vége krovavég, tehát rá tudsz tenni mondjuk 12-es krovafejet és magát a szerszámot ütve az egy csavarodó fordulatot tesz. Ha ezek nem segítenek, akkor le kell fúrni.
Nem tudja vki hogy a féknyeregnek mind a két felfogatása jobbmenetes-e?az alsó csavart simán kitekertem,de a felsővel szopok,nem is kicsit Már tropára van a csavarfej,már mindent próbáltam,de semmi
az lenne a kérdésem hogy a teleszkópszárat a villahíd felső befogójában meddig kell feltolni?(fordított teleszkóp) Síkban legyen a felsővillahíddal vagy kicsit tovább?
Nem tudja vki hogy a féknyeregnek mind a két felfogatása jobbmenetes-e?az alsó csavart simán kitekertem,de a felsővel szopok,nem is kicsit Már tropára van a csavarfej,már mindent próbáltam,de semmi