jaja, fesszabájzó... anti koma adott 1 telszámot, vmi olasz motorokoat bontó csávóka és van neki fesszabj,ameg is rendeltem tőle, hnap feladja 6+ posta
nah volt itt keresztfater,kiméregette a dolgokat, a tekercseket is mérte, jók azok is meg a vezetétetet ami megolvatt kicserélte rakott rá csúszósarut meg minden,szval mostmár cak rákell dugni az ujat és mehet is
kinek van 96körüli gépe? mer az nézze már meg nekem lécci,hogy mennyi van irva saját tömegnek ,és megengedett legnagyobb össztömegnek,mer itt az olasz forgalmin nekem 280at ir sajtát tömegre, 391 meg az öszetömegre,de az kissé soknak tünik,hát ha jól tom száraz tömeg 182 kg... és a müszaki lapra nemtom mennyit irjak be
Helló na a cím to.nick@hotmail.com próbáld meg mert én már rég használtam mingyá fel is nézek csak a jelszóval lehet gonba leszek Dzsordzso holnap ha válaszolok késő lenne má bocs, hogy enyire el húzódik de az emberünk nem jelentkezik és nem nagyon forszírozza a telefon felvételét se....
jah am szerintem is szarul mértem ,me test és generátor vezteték közti áramot mértem, és szerintem nem is állitottam át válakozó áramra de maj szerdán jön keresztfater és ka kimérjóük h odalenn miden rendbe e a generátornál,és ha igen akkor megcsinálom széepn az ujravezetékelést,meg sarukat teszek minden,meg akkor csinálok vmi kis hűtést is az új fesszabnak,maj szétnézek itthon ,hogy mien cucc van hozzá, hűtőventi vagy hűtőborda.
A képről azt mondanám, de nem soká ott a szaki nálad és ő kideríti. A vezetékcsere jó ötlet és persze saruzd is fel őket. Elvileg nem kellene, hogy számítson. Azért a gencsit is mérjétek ki, mivel Te a három száll és a test között mértél 6-7 voltot. ..a gen. teljesen el van szigetelve,elvileg . Három tekercssor van benne , melynek az eleje össze van kötve (csillagpont) és le van szigetelve, a végek meg ki vannak hozva. ...azokat mérted!
de akkor te is azt mondod,hogy most akkor csak a fesszab pucrant ki?vezetékeket kicserélem , kapnak csúszósarut rádugdosom az uj fesszab ra,és mehet is? am a 3 generátortol jövő vezeték sorrendje sázmit,h hogy van beledugva a lábra a fesszab on?
Nem tudtok az ismeretségi körötökben eladó 900-as vagy 1000-es motorkerékpárról? Évjárat: 1998-2002 közötti.
Valami jó vétel érdekelne.
THX
hátha te több sikerrel jársz,én most fen vok, még 1 jódarabig
mi az msn cimed? mer régeben meg voltrál de mostanába nem láttalak,felveszlek újra,ésak beszélgetünk a fessazbájzóról
szerintem kezdhetsz nézelődni a sufni környékén fesszabájzó ügyben ,mer nagyon ugynézki hogy az a ludas