Akkor most elbeszéltünk egymás mellett. Lehet, hogy tudok gixer kormtelót, de utánna kell járnom, hogy melyiké is. Az apróban lehetségesnek tartasz cserét is, ezért kérdeztem.
Jaja.Én árulom.Sajna nem tudtuk felrakni sehogy se.kb 0,5-1 cm kellene plusz hely és akkor tökéletes lenne.De sajnos nem így van .Azt tudom,hogy akitől vettem r6-on volt neki.
én úgy csiáltam,amikor teloszimeringeztem meg gumikat cseréltem ,hogy hasidom le, és a blocknál 1 nagy fatuskóra felraktam,szépen felfekütt,és nyugottan kiszedhettem az elejét meg a hátsó kereket is egyszerre és , szépen megállt:D
Van olyan emelő, ami nem a villaszárak alatt bakol, hanem benyúlik az idom alá, a lámpánál és ott az alsó villahíd közepén lévő lyukba illeszkedik. ...vagy keress egy erős gerendát /áthidalót/ és húzasd fel spaniferrel! Szereléskor kicsit leng a motor, de a cél érdekében mindent.
valaki tud adni tanácsot hogy az elsőteleszkópot miként lehet kicserélni?hogy lehet alábakolni vagy mit lehet tenni hogy megálljon amíg kiszedem és visszarakom?
hát jah szerintem is elég korrekt ár.. valakinek van a fesszabájzójánál ventillátor,amit már igy házilag szerelt oda? mer én most szereztem egy táp hűtőt, azt fogom felszerelni, monnyuk kitaláltam már h hogy lesz fenn, csak kiv vok másoknak hogy van megoldva
am jövőhét szerdán viszem eredet vizsgára a motort, aztán irány csaba műszakiztatni és kész is lesz
valaki tud adni tanácsot hogy az elsőteleszkópot miként lehet kicserélni?hogy lehet alábakolni vagy mit lehet tenni hogy megálljon amíg kiszedem és visszarakom?
am jövőhét szerdán viszem eredet vizsgára a motort, aztán irány csaba műszakiztatni és kész is lesz
link