Hy all!
MA rájöttem arra,hogy nem bírom feltenni a kormánytelót,mert mindenhol valamibe beleütközik .Sajna el kell adnom...Ja és az a kipuff jó MR.RF,csak ne lenne kiszakadva a fél oldala
Helló MR.RF!
Kormányteló? ..-k? Nem jelentkezett még a csóka? Sikerült az R1-esét feltenni és szerda reggelig kell szólnom, hogy kell-e.
Futómű mi píz? ..tod válság van!
Szeva,annyi van hogy vagy április utolsó hetében,vagy május első hetei közül valamelyik hétvégéjén megyünk.Ha konkrét lessz megírom.utvonal Szekszárd-Barcs-Kutina-Plitvicai Nemzeti park-Zadar.Két barátom tuti jön,eggyik motorszerelő(Triumph Trident),a másik kollégám(Yamaha xt660r)Zadartól 30km-re van egy öböl,ott van egy nyugis kemping,állítólag motorosok szeretik
Az jó és pontos idő van-e már, hogy mikor mentek lehet érdekelne ha lehetséges A srác ma küldi a képeket meg látjuk mert nekem elektronika kellene meg ha nagyobbak a szelepek akkor a hengerfej
renden,hát sztem tuti hogy a fesszab les za ludas,de szerzán jön keresztfater ő szaki ien téren monta h kiméri müszerrel mi a baj,aztán ak okosabbak leszünk felszerelek 1 fagyaszót a motorra és ott fogom tartani a fesszabot nehogy megin kipurcanjon
lesz lóvé a forg ba helyezésre,úgyhogy jövőhéten lehet elkezdem a dolgokat csinálgatni
MA rájöttem arra,hogy nem bírom feltenni a kormánytelót,mert mindenhol valamibe beleütközik .Sajna el kell adnom...Ja és az a kipuff jó MR.RF,csak ne lenne kiszakadva a fél oldala
Kormányteló? ..-k? Nem jelentkezett még a csóka? Sikerült az R1-esét feltenni és szerda reggelig kell szólnom, hogy kell-e.
Futómű mi píz? ..tod válság van!
Nekem személy szerint a képen a 'pijos moci' tetszik! Jó túrázást, de biztos jó lesz, főleg ha cimbikkel mész!
mivel kapcsolatban kérdezzek?
Azért köszi.
Nincsen sajna
5 hete csináljuk, de még legalább ugyanannyi ideig fog tartani
lesz lóvé a forg ba helyezésre,úgyhogy jövőhéten lehet elkezdem a dolgokat csinálgatni