Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heli ,hogy smint Keki úr Várod már az igazi Tavaszt mert én kuvára
Jóestét kérdésedre a válaszom az hogy nagyon,ezért tették a sgédvázra hogy vezesse el a hőt,kolléga jól mondja egy hűttőventillátor sokat segít,vagy ahogy azt korábban írtam a hűttőbordás verzió
Fireball nézünk a sufniba 1-et Ja és akit érdekell 1000rr futó mű lehet lessz
mennyi a köbcenti adó 1 évre?
van nekem itthon ien kis hűtő venti,meg ien hűtőborda is van ,meg iesmik de am ennyire melegednek ezek a fesszab ok?
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot,bárhogy is alakul a fesszabályzóddal a dolog,tegyél rá egy hűtőventilátort.
Számitógépszaküzletben lehet kapni,kb 2-3E ft,és megsokszorozza a fesszabályzó élettartalmát!
Gondolom végeztetek már a leltárral és holnap hétfő!
Na szóval meglett?
mr rf
neked annyi cbr alkatrészed van, fesszabájzód is van? mer ha esetleg ugy adódna,hogy vennem kell 1et,akkor üzletelhetnénk ,remélem nem akarod drágán adni nekem
rendben ,majd mondom ha kiderül valami valaki nem tud amúgy a fesszabájzóról tervrajzot? mer akkor megmutatnám nagyfaternak
Ez a beszéd!
Nagyon nem válogathatok! Ez van sehol máshol,de ha nem jó vissza lahet adni....................elméletileg
Írd meg neki, hogy az IC és a környéke ne legyen sérült, mert azt tudod, hogy abból lehet gubi!
Na ez a lényeg! ... ha kiderült értesíts, mert érdekel a dolog!
megvan a megoldás jövőhét szerdán eljön keresztfater,akinek vannak müszewrei meg ért is az ilyesmihez mert a máv nál szerelő,és monta h szerdán árér eljön ,és kiméri h hol a baj
hali
ma nem motoroztam, csabacsűdön voltam nagymuteréknál a barátnőmmel,volt ilyen ebéd,de láttam 1 csomó motorost menni
IC nem van!Úgyhogy a sérült ford.számmérő lesz! És abból kioperálás! Korm.teló?
Szia Tűzlabda!

Nem motoroztál ma?
Szarvason jártunk néhány motoros cimbivel.
madarasra én is megyek, akkor maj ött öszefutunk
de amugy ,hogyha azt mértem a 3 tekercs mindegyikén ,hogy alapjáraton olyan 6 volt ,ugy hogy a negativat a testhez a vázhoz tettem, a pozitivat meg mindig bedugtam a a 3 szál vmeikébe,és ugy mutatta... az nem elég bizonyiték,hogy jó a generátor?
Az augusztusira megyünk,de még nem fix az időpont ,így nem tudom a szállást lefoglalni
holnap megném,de am nekem egy ien 1000éves multiméterem van,és azon nincs ien funkció szerintem:S
aham,köszi a képet hanp maj megnézegem még magamnak a cuccost és esetleg valaki nem tud műszaki rajzot a fessazbról,mert ha az van az alapján nagyfater épitene nekem 1 újat, sőtt ha vki megmondja hogy mi a gyenge pontja ,mért szokott tönkre menni ,ak ott olyanra csinálja hogy strapabíróbb legyen.. na de először derüljön ki,hogy télleg az a szar e, hnap maj méregetek kicsit az új információk birtokában,aztán majd mondom,hogy mire jutottam
Ott leszek te Én lehet megyek Májusban is
Ez egy jó ötlet volt, szépen látszik a feszkó útja!
Hát nem tom, de a 900ft-os müszi is tud mérni egyen ill. váltó áramot, egyen ill. váltó feszt., dióda vizsgálást (sípolós állás), ohm mérést (ellenállás).