Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Nem semmi ahogy szétbombáztad a motorodat :).

THX
A hátsóval együtt!
Leginkább első emelővel Spaniferrel a villahídnál felfogatva,és fehúzatni valamihez.
Lehet még egy kérdéssel több?

Hogy szoktátok az első kereket cserélni? Hogy emelitek meg a motort hozzá?
Sziasztok! Van egy-két maradék alkatrészem 929-hez! Oldalidom,tükör,féktárcsa, belső takaró idomok,első lábtartók! Ha valakit érdekel 25 pénz kompletten! wengro@freemail.hu
Pontosan melyik számú K&N légszűrő való hozzá?
Későn frissítettem. Bocsi és köszi a választ.
A légszűrőre tudtok mondani valamit?

Cserés vagy nem cserés?

THX
Ja és amikor nekem ill.havernak csináltuk(neki 98-as 900-a volt)Akkor mi 2-en voltunk ott.Kiokoskodtuk.Én rég idegbajt kaptam volna tőle egyedül .
Hali!
Gyertyacserét már leírtam ide,csak nemtom,hogy hanyadik hozzászólás és kinek .A levegőszűrőd ránézésre jó,de fújasd ki és akkor minden kiderül,ha nagyon poros volt akkor kimegy belőle.Amúgy,ha a piros részen sok a fekete akkor már piszkos .De ajánlok neked egy K&N levegőszűrőt,mivel látom sportdob van rajta.Így jobb lesz a levegő beáramlás.
Úúúú bakker tényleg azt elfelejtettem Hát azt valamilyen furmányos módszerrel forgattam ki
Most ott járok, hogy tank levéve, légszűrő levéve, trafó kifordítva, de a gyertyákhoz mielőtt hozzáférnék van egy műanyag és egy gumilap ezt hogy lehet kivenni?
A gyertya az egy külön történet, azt sem tudom melyik irányból lehet hozzáférni annyira szűk a hely.
Igen mert a szabvány gyertyakulcs falvastagsága miatt nem megy be a gyertya furatba,ezért kell lefaragni belőle.Én szerszámboltban vettem 1000ft alatt
Köszi a segítséget! ..én is a művelet előtt állok! A gyertyakulcs ilyen furmányos? ...megoldom!
Ja,és vagy veszel gyári gyertyakulcsot,vagy az ehez való gyertyakulcs oldalából leesztergáltatsz/köszörültetsz pár mm-t.Elég szűk a gyertyafurat.
Szia.Ülés,tank,légszürőház le,ha jól emlékszem a trafók is útban voltak,levétel elött ird fel melyik kábel hova volt dugva gyertya ki,új be és ugyanígy vissza.
Hali!

Ránézésre megállapítható, hogy cserélni kell-e a légszűrőt?
Cserélt már valaki gyertyát 919-ben? Ha igen árulja már el hogyan csinálta!
Azt gondolom,hogy szép lehet.Pont multkor kérdezte valaki,hogy tudunk-e jó 954-et.Én tudtam,mert haver akkor árulta.Ugyanolyan volt mint a tiéd,csak Akra titán rendszer volt alatta.Gyönyörű gép volt az is.2 nap alatt elvitték tőle
1,3 milla volt az ára. 19000km, új fékbetét garnitúrával, összes gyári alkatrésszel, friss műszakival. A hangjába azonnal beleszerettem, rendszer van alatta. Szerzek kamerát, és felveszem a hangját!
Holnap hívlak!
Grat hozzá!Szép jószág .Azzal a D&D dobbal eléggé szólhat.Ha nem titkos az adat mennyiért vesztegették?
Ment a mail.
Na felhívtam a cimbit és van neki egy GSXR 600 K2-es ill. egy R1-es kormánytelója. Ha valamelyik érdekel, akkor írd meg és elcseréljük az LSL-re! ..persze ráfizetek annyit, amit megbeszélünk!
Grat hozzá! Tegyél fel még több képet az adatlapodra!
Sziasztok! Vettem 2003-as 954rr-t, amerikai változat. Szívesen veszek mindenféle tánácsot. Illetve, ha lesz kérdésem, akkor írok.