Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó .Nem tudzs véletlenül szerezni vagy csinálni?Persze megfizetném
Ami nekem van, azt én csináltam egy törött R1 felső villahidjából.
Egy kis fűrészelés, egy kis flexelés + jó sok polírozás!
cs.dzsordzso!
Az R1-es teló amiről beszéltünk tegnap.Ahhoz nem tudsz szerezni teleszkópszár konzolt?Te,hogy raktad fel?Az a baj,hogy ahonnan én akartam szerezni a konzolt ott nincs és még kb 2-3 hónapig biztos nem lesz(kormanylengescsaillapito.com).Ha más valaki tud az is szólhat nyugodtan
Nekem 16-42 volt a gyári, de ha jól látom a JT listáját nem mindegy hogy amcsi vagy japo-europai modell:
1.Amcsi
2.Japo-europai verzió
sziasztok 2000 es cbr 929 esnek gyárilag hanyas a kis és a nagy lánckereke? mármint fogszámban...
sokat elmélkedtem ,hogy rá fújja vagy onnan szívja e a meleget,hogy lenne a jobb,először ugy raktam hogy elfele szivja,de aztán megforditottam,most ráfele fujja,ahogy megy leeht érezni ahogy nyomja a fesszab mellett ki a levegőt,szerintem igy is hatásos a dolog
de
azt is csinálja
firebal!a ventilátornak pont az lenne a feladata,hogy elszivja a meleget a feszröl.nem?
Oksa!De majd egy árat jó lenne tudni
Persze, hogy nem baj! ...ezt szeretem, ahogy megbeszéltük! A másik, ha minden jól megy, csütörtökön lesz nálam és még azt is meg tudom oldani, hogy elvigyék Neked , mivel van egy országjáró cimborám és jövő hét kedden 15-16 óra tájt jár arra! A részleteket majd megbeszéljük!
CSáó!
Most vitték el ma a kormánytelót.Remélem nem baj,de kell a másik nekem.
Helló köszike de látod sok féreg van és lepontozzák nem is az zavar hanem nem indokolja hogy legalább tudnám hogy mire figyeljek a közel jövőben ha csinálok ilyen vidit a kormány teló még mindig függő mert kinn van a fickó olaszba és msn-en tudtam elérni Amugy bitubo és hyperpro-ról lesz szó...
nekem az aksimat nem nyirta ki,annyi hogy nem volt semmi töltés.. nekem is van hűtőborda a sedégváz belső oldalán + ez a kis ventillátor fújja rá a levegőt,igy csak nem lesz baj
az első emelők (nyak-emelő) univerzálisak?
én is ősszel cseréltem fesz.szabot, 3 aksimat tett tönkre
én most hűtőbordásat vettem rá, egész fasza
Jól szól a vas és most már élvezhető a minőség is! Képeket mikor rakod fel? ..érdekelne a teknika!
Ja!...kormányteló?
Na de csend van itt mizu fiuk rakok fel képeket készülget a fejidomom lenyomata
Helló raktam fel vidit http://sportmotor.hu/motoros_v...
csináltam hűtést az új fesszabájzónak,nehogy ez is megolvadjon nekem... nem a legjobb kép de a lényeg látszik
mi ez kihaltság itt? hógolyóztok vagy mi?
Köszi a választ!

Én még csak a műanyag borító és a gumilap eltávolításánál járok.
Nem egyszerű feladat a gyertya csere, ez nem ETZ ;( .
Szia. Én is sokat mérgelődtem a gyertyacsere miadt,főleg mert sehogysem akart elférni a kulcs. Én úgy oldottam meg,hogy szereztem egy hosszú csőkulcsot,aminek megfelelt a külső átmérője is,és levágtam a hosszából a hengerfejfedéllel egy síkban. Majd fogtam egy csavart,rákontráztam két anyát,és fejjel lefelé beleragtam a csőkulcsba. Utána meg villáskulccsal könnyedén kitekertem.
Szia itt van a K&N
megjött a fesszabájzóm

Csak egy 'sima' gumicsere volt.