Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen most 180-as van. Sürgősen kellett a gumi műszakira,és hirtelen csak ilyet tudtam leakasztani.
Elötte 190-es volt rajta,én nemtapasztaltam utcai használat során semmi külömbséget.
Max annyit,hogy a 190-esel vasgyúrobbnak néz ki a motor
A Tizedesen is volt 180-as. 2:12-ig jó volt. Semmit nem éreztem.
Nem vettem észre semmi rosszat, bár pályán nem voltam vele..
Kigyorsításkor nem rázza a seggét?
Én is 180-ast vettem és sokkal jobban és könnyebben kanyarodik vele.
Ha már meg tudtad venni a motort ezen ne spórolj...
Szerintem maradj a gyári méretnél!
Srácok!
929-en kinek milyen gumi van hátul?Most nem a márka érdekel,hanem,hogy 190 vagy 180-as.Nekem 190-en van most,de most van jó árba 180-as.A kérdésem a következő.180-as gumi az jó rá?Mármint stabilitás stb...
Ha ,valakit érdekel van egy eladó elemlt félrendszer 954/929-hez jó ,
Nem feltétlenül, de most tudok egy szettet komplett 15K-ért két első 65 cm, és a hátsó 40cm. Ha ez jó nekem akkor minden bizonnyal ezt megveszem.
Hátsót is cseréled? Nekem az maradt a régi gumis cucc...
Jól tudod!
Valaki Nem tud CBR900RR 97-es mocihoz leső fényszórót? Csak a burkolat is érdekel mert az enyém elrepedt sajna:-(((
Az xx-en dual cbs fék van, az valami olyasmi hogy az elsőt húzod, és az egyik kör a hátsót is fékezi. Javítsatok ki ha nem igy van. Egy 900RR-re 20-25K az új előre! Hátsó szvsz max 12-15K.
Hi 112e ft? Atya úristen
Kétlem sajna ,hogy tudna segiteni!
A legolcsóbb f.fékcsőszett 112ezer volt amit tudtam volna keriteni az xx-re! De annnyijé nem köll!
De köszönöm!
Oké szerintem is találkozunk majd ha jó idő lesz Alig várom
Menyiért adod CSak hátha mert itt akart az 1-ik srác venni fém fékcsövet a CBR-jére
ZX9-en volt. + vannak még rövidebb darabok ajándékba.
Akkor jó mert olvastam, hogy 1új gumi 2 pályanap most a hátsóra gondoltam Sokan túloznak akkor Soft keverékűre gondoltam Az ezredessel kanyarból kifele tekeri a gumit mi(bisztos)
Ha 1:55-öt mész akkor igen. Amúgy nem. Attól függ milyet raksz fel. Meg, hogy mennyire hajtod. Ezer-féle verzió van. Nekem 3-4-5 pályanapot ki szokott bírni. Újat nem veszek.
1 pályanap=1hátsó gumi
Én majd qqery-ékkel szeretnék össze haverkodni mert ők is járnak fel pályázni ők 10km-re laknak tőlem Csak majd ha jobb idő lesz akkor könnyebb a haverkodás
Fúúú akkor érdemes időben oda érni akkor lehet korán kelni
9-kor megy a menet, 8-tól reg ahogy előttem is írták. De ezt a "később érkezem és majd regisztrálok" dolgot jobb ha elfelejted. Tavaly volt olyan ,hogy fél kilenckor már az összes (értsd. a délutáni is) utcai hely elkelt!
Hajnal ~8-kor kezdődik a regisztráció...
De itt bővebben le van írva: http://www.brorganisation.hu/