Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ez egy átlagos km, ami szerintem nincs visszatekergetve.Lehet kapni 20 ezer km-el is,de mint tudjuk Andersen meghalt.Pepe-nek itt a fórumon 100 ezer van benne és még azt mondja nincs komolya baja,csak a külső.Egy átlagos motoros kb 7000-t megy egy évben.A Te esetedben 10 évet számolhatunk azaz ez a km reális.Vagyis szerintem.Ha nincs lelakva bajod nem lehet belőle.Ja most látom boldogházai vagy.Én meg Jászszentandrási .Jók szoktak lenni ott a motorostalálkozók
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni?Most akarok venni 900RR-t ki is van nézve 98-as évjárat csak 60ezer KM van benne és kicsit tartok tőle! Szerintetek? Sok az egy ilyen gépbe?Eddig FZR600 volt abba azért több volt de nem volt semmi baja! Köszi...
Van valakinek a motorján Erste hitel?Mert nekem van és tavaly nem mentem el a vezetéstechnikai tréningre.De most elmegyek.Ha van valakinek akkor szóljon és mehetnénk együtt .Ja és még kaptunk 6 hónapos superbike előfizetést is 6 hónapra.
Reméljük.Mondjuk az enyémben több mint 10-el több van .De mondjuk majd meglátjuk.1-2-3 lapra gondolok max.
Okés! De szerintem nem fog kelleni!Én az R1-hez táraztam be és most a télen 32.000km-nél kaptam szét, még értéken belül volt mind! Tehát nem is cserélgettem semmit!Kívánom nálad is így legyen!
Okés, köszi!Jövőhéten kedden kapjuk szét majd akkor meg kereslek,ha kell.Mondjuk remélem nem kell
www.biker-world.hu De ha nem akarsz 1500-öt/db kiadni érte,ha gondolod nekem van egy marék 7,5-ös lapkám/a tiedbe is ez kell úgy néztem/ szivesen adok 1-2db-ot ha mondassz majd méretet!
Tudna valaki segíteni.Jövőhéten állítjuk a szelephézagokat.Ha kell állítani és nem lehet megoldani cserélgetéssel,akkor honnan lehet rendelni hozzá?Ha valaki tud egy címet+kb egy árat azt megköszönném
Valaki szedett már szét kormány telót?nem tudjátok ,hogy honnan lehet tudni mennyi olaj kell bele?
hát jah, jó idő volt a héten,pont volt a rendszám időzítése,tuttam menni a héten egy 300km et, fain volt nagyon
Jól kihúztad!
na miaz mindenki motorzik,hogy senki se ir?:D én most értem haza a délutáni motorozásból XD
köszkie
Itt a link.Itt megtudsz mindent
igen diák vok még most fogok érettségizni, jó lesz
nah csak 1100 ft? aszittem lesz vagy 2-3ezer és hol lesz?
Neked kedvezményes: 1100,- Ft.Mivel még,ha jól tudom Te diák vagy
1600ft
én megyek,de szerdán,mer ugy megyünk fel barátnőmmel hogy kedden megyünk szerdán jövünk haza
mennyi lesz a belépő nemtod véletlenül?
Mi szombaton megyünk családostól
Szerintem ez most nekem kimarad!
Csak fájdítanám a szívem a sok új motor miatt...
Jön valaki a motorkiállításra csütörtökön..?
Na ma legalább beindította a motorom.Sajna nálunk megint nincs jó idő. Pedig most nem dolgozok .Jövőhéten elkezdem a tavaszi felkészítést
-Olajszűrő,olaj
-fékbetétek,fék olaj
-első,hátsó gumi csere
-szelepek ellenőrzése
-levegőszűrő tisztítás
Szeva tudnál segíteni olyan dologban hogy hol tudnám megnézni hogy a varadero első telójába mennyi olaj kell
hnap meg jön a sok eső
15fok volt és napsütés, erre felénk sokan motoroztak, éni s ezt tettem