Szia!
Ez egy átlagos km, ami szerintem nincs visszatekergetve.Lehet kapni 20 ezer km-el is,de mint tudjuk Andersen meghalt.Pepe-nek itt a fórumon 100 ezer van benne és még azt mondja nincs komolya baja,csak a külső.Egy átlagos motoros kb 7000-t megy egy évben.A Te esetedben 10 évet számolhatunk azaz ez a km reális.Vagyis szerintem.Ha nincs lelakva bajod nem lehet belőle.Ja most látom boldogházai vagy.Én meg Jászszentandrási .Jók szoktak lenni ott a motorostalálkozók
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni?Most akarok venni 900RR-t ki is van nézve 98-as évjárat csak 60ezer KM van benne és kicsit tartok tőle! Szerintetek? Sok az egy ilyen gépbe?Eddig FZR600 volt abba azért több volt de nem volt semmi baja! Köszi...
Van valakinek a motorján Erste hitel?Mert nekem van és tavaly nem mentem el a vezetéstechnikai tréningre.De most elmegyek.Ha van valakinek akkor szóljon és mehetnénk együtt .Ja és még kaptunk 6 hónapos superbike előfizetést is 6 hónapra.
Okés! De szerintem nem fog kelleni!Én az R1-hez táraztam be és most a télen 32.000km-nél kaptam szét, még értéken belül volt mind! Tehát nem is cserélgettem semmit!Kívánom nálad is így legyen!
www.biker-world.hu De ha nem akarsz 1500-öt/db kiadni érte,ha gondolod nekem van egy marék 7,5-ös lapkám/a tiedbe is ez kell úgy néztem/ szivesen adok 1-2db-ot ha mondassz majd méretet!
Tudna valaki segíteni.Jövőhéten állítjuk a szelephézagokat.Ha kell állítani és nem lehet megoldani cserélgetéssel,akkor honnan lehet rendelni hozzá?Ha valaki tud egy címet+kb egy árat azt megköszönném
Na ma legalább beindította a motorom.Sajna nálunk megint nincs jó idő. Pedig most nem dolgozok .Jövőhéten elkezdem a tavaszi felkészítést
-Olajszűrő,olaj
-fékbetétek,fék olaj
-első,hátsó gumi csere
-szelepek ellenőrzése
-levegőszűrő tisztítás
Ez egy átlagos km, ami szerintem nincs visszatekergetve.Lehet kapni 20 ezer km-el is,de mint tudjuk Andersen meghalt.Pepe-nek itt a fórumon 100 ezer van benne és még azt mondja nincs komolya baja,csak a külső.Egy átlagos motoros kb 7000-t megy egy évben.A Te esetedben 10 évet számolhatunk azaz ez a km reális.Vagyis szerintem.Ha nincs lelakva bajod nem lehet belőle.Ja most látom boldogházai vagy.Én meg Jászszentandrási .Jók szoktak lenni ott a motorostalálkozók