Azt is én,(illetve Mister barátommal ketten hoztuk létre).Bár igaz ami igaz,ott ritkábban járok!Nézz át a másikba,ott vannak a többiek(akikkel együtt gurulunk).Ott szervezödnek turák,itt találsz fényképeket,stb.De fényképeket talállsz az albumomban is:www.kep.tar.hu/milkamu
Csak ma napközben kérdeztem a jó barátok topicban. Azóta biztos nem jártál arra.
Én meg valahogy ebben a topicban ragadtam.
Még nem ismerek senkit, most ismerkedem.
Gyere www.motorzz.hu azon belül joooooo barátok foruma.Inkább ott irogatunk már!Nézz be jo a társaság.Azut meg hogy régebben már egy másik topicban feltetted a kérdést,lehet.Nem emlékszem,de ez lehet az én hibám.Álltalában válaszolni szoktam,de lassan kezdek szét forgácsolodni!Ezért bis van a motorozz.hun a topic.Igy nem kell annyi felé irogatni!
Szia xchris! jók a dobok én is dob csere elött állok sokan mondták a raptort,hogy jók igazábol nekem csak a hang miatt kéne mert a gyári elég szunyog.ha nem vagyok indiszkrét menyi volt és hol csinálták?előre is köszi
Nem vagyok képbe, de elmondom Én mit hallottam.
Nem egyszerű mutatvány, és nem olcsó, engem nagyon gyorsan lebeszéltek róla!
De másrészt, nagyon gyorsan hozzászoksz, szerintem......
El tudod értelmesebb dolgokra is költeni a lét, hidd el!
nem sajnálom pályára vinni, mi baja lenne tőle? Kevésbé veszélyesebb mint közúton, főleg ha párszor végigmész lassan.
Ha rontok egy kanyart, simán lemegyek az ívről, amit közúton nem tudok kivitelezni, főleg ha szembe jön egy autó.
Forgatni, széthajtani meg főleg nem kell :) Max a fékbetétek kopnak talán gyorsabban.
Már úgy mentem pályára, hogy elfogyott a lábtartó végén a koptató, idomot valószínüleg pályán csiszoltam, mert nem jelzett semmi.
Pannonia ringre el szeretnék menni, azt mondják a legjobb pályának! Igaz legdrágább is :(
Azt is én,(illetve Mister barátommal ketten hoztuk létre).Bár igaz ami igaz,ott ritkábban járok!Nézz át a másikba,ott vannak a többiek(akikkel együtt gurulunk).Ott szervezödnek turák,itt találsz fényképeket,stb.De fényképeket talállsz az albumomban is:www.kep.tar.hu/milkamu