Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhh ezt még nem láttam, most még jobban beleszerettem xxbe
Remélem mindenki épségben megérkezett a kis pécsi kanyargásról.

Jó volt Veletek menni, pihenőket is nagyon élveztem, sokat nevettünk, meg végre motorozni is lehetett normális tempóban.

Kíváncsi vagyok véleményetekre, a rosszakra is, ha voltak.

Voice az én vagyok a Ducati-n meg a voicené. Gondolkodtam, hogy én veszem fel azt a toppot, de szerintem rajta jobban áll :)
Szia Emcett,nézzél szétt a használtauto.hu-n,van 1-2-jó vas.
Voice!

Ez most hogy van?
Szia Emcett

Sajknos XX-et,csak aranyárban fogsz tudni venni(mármint a többi vashoz képest).Nagyon siker széria,és használltan is megkérik az árát.
Szia emcett van egy haveromnak, lehet,hogy eladná majd holnap rákérdezek 35-ezer van benne 98-as még a karburátoros.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudtok-e véletlenül eladó XX-et? (lehetőleg nem aranyáron) Az anyagi keret szűkössége miatt idősebb érdekelne. Előre is köszi!

Emcett
Szia Spog

Köszönjük szépen.Jo lenne ha teis minnél elöbb csatlakoznál hozzánk!
Szia Voice

Jo,jo hogy 12 ora mulva,de mennyi perc,vagy mennyi másodperC?
Sziasztok.

Jó utat mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v...
Az alapmű, ha esetleg még valakinek nem volt hozzá szerencséje.
Jó utat mindenkinek a holnapi túrára, kicsit kevesebb mint 12 óra múlva találkozunk!
Szia Adamh

Énis sajnálom,majd legközelebb.
Üdv Milka!
Sajnálom a dolgot meg azt is hogy csak most tudtam szolni most értem haza és sajnos nem tudok a pécsi túrán részt venni pedig nagyon akartam.Közbejött egy halaszthatatlan dolgom amit írtam is az elején hogyha nem tudok jönni az nem rajtam múlik sajnos.És így is lett.Most derült csak ki sajnos hogy a holnapi nap nem lesz jó bármennyire szerettem volna menni.
Mégegyszer sajnálomn a dolgot és amint lesz egy következő túra azon mindenképp ott akarok lenni hogy végre megismerjem a többieket
Jó gurulást holnap és sok balesetmentes kilómétert és széles utat
Motoros üdv.:adamh
Ez attól függ,hogy mikor tudok indulni.Ha mégsem akkor marad a Budaörsi benya kút.
Lehet. Te is az Annahegyhez jössz?
Maistear! Nem árt.ha van tályék is!
Milka! igyekszem odaérni,ha nem sikerül,nevárj! Csalódtam volna, ha más gummantyút veszel.
Milka!

Akkor az Annahegyi leállónál a mekinél talizunk. Ki van táblázva a pihenő?
Mind1 megtalálom remélem. A tályékozodáshoz ugyis tályoló, térkép + 1 paraszt kell aki megmondja merre kell menni.
Ati

6.45 azaz 7 elött 15 percel,azaz háromnegyed hétkor,azaz 6 után 45 percel.
Ja gumábol természetesen CONTI ROAD-ATTAC!
Milka uram! Hány órakor szándékozol indúlni? Jaésmilyengumitvettélmuszájból?
Ati

Szerintem minden motoros,egy kicsit infantilis.Most éljük második gyerekko
Szasztok! Szerintem én annyi vagyok amennyi,de,ha raülök a gépsárkányra abban a pillanatban 18 laszek,és ez így van jól 1 kávé rendel!
Ez így igaz!
Sziasztok!
Milka csak lassan az a trottyos dolog még messze van.
Szia Meastear

Huuuuuuuuuuu most hájjal kenegedtél!De tényleg,szavaid nagyon jol estek.És igazad van,nem a kor számit!Mert ha számittana,ránk meg lehetne mondani,trottyosok!