Hát már pályáztam de nem az x-el.Őszintén nem nagyon volna kedvem összecsukni.Meg a panónia ring van hozzánk legközelebb,de az is elég drága.Talán jövő héten hozhatom a gépet és akkor 1000km finomkodás
Ma voltam a Lehrmotornál és becseréltem az XX-em egy új XX-re ami olyan színű mint a tiéd .A csere fő oka az hogy erre a motorra 10ezer pénzzel kevesebbet kell fizetnem havonta mint a régire mivel olcsóbb lett.A kérdésem az volna hogy mit tud a gyári Bridstone BT75 Batlax gumi?Köszi a válaszod!
Üdvözlettel a zalai XX!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni telószimering ügyben!Egyszer már cseréltem a jobb villában,de megint nyomlya a cuccot!Lehet hogy rossz minőség volt?(Saito)Esetleg ha tudtok valami okosságot légyszi segitsetek!Mi llyent érdemes beletenni stb. Előre is kőszi!
A www.motorozz.hu csinálltam egy topicot(volt némi nézeteltérés a Busa topicban).Akinek van kedve,ideje ide bármit beirhat!Amint "rendesen elkezd élni" a topic,a turákat is ott fogom szervezni.Szivesen látunk bárkit!Itt nem lényeg milyen motorod van,az a lényeg milyen embervagy!
Majd el felejtettem a forum neve:jooo barátok foruma!
A www.motorozz.hu csinálltam egy topicot(volt némi nézeteltérés a Busa topicban).Akinek van kedve,ideje ide bármit beirhat!Amint "rendesen elkezd élni" a topic,a turákat is ott fogom szervezni.Szivesen látunk bárkit!Itt nem lényeg milyen motorod van,az a lényeg milyen embervagy!
Jelentem, a kilométereket számláltam, milka1 nagyúr.
Kérek elnézést, az inaktivitásért!
Nem is tudtam, hogy van olyan falu, hogy Gomba. Ajánlom mindenkinek, közel van, makula mentes, és kanyargós az út! De gyanítom ismeritek Ti is, mert tele volt motorossal!
A meggyözés nem menne a forumon,tul hosszadalmas lenne leirni.Legyen annyi elég,hogy nagyon sokáig ezt tanultam(bár ez nem jelenti azt,hogy értek is hozzá).De a nyitott dob miatt nem fog károsodni a vasad.Már rég beaállt,elkopott motorokkal lenne tele az összes Magyar bonto!Ehelyett egy XX,vagy 1000F elmegy 150-200.000 kilométert,NYITOTT DOBBAL!Ami a bajt csinállja,az a "népszerü"sportszürö!Mert ugye több levegöt enged át,de hogy!?Ugy hogy a gyári légszürö,2-mikron tol szür,a sport 5-mikron tolNa ez káros!A szelep beégés meg a többi humbug.Az igaz hogy nagyobb lessz az átomlési sebesség,de ez nem tesz be a vasnak.Eléggé tulvannak méretezve azek a járgányok ahhoz,hogy a nyitott dobot gond nélkül viseljék.
De nem akarok én senkitse meggyözni,mindenki azt tesz a vassal amit akar.Én simán a véleményemet,illetve a tapasztalatomat(ami azért csak 23-év) irtam le.
Az olajra vissza térve,annak is van lejárati ideje!Ja és a cégek akkor szoktak akciozni,ha valami nam megy(rájuk rohad),vagy tulsokat gyártottak(tévedésböl),vagy közel a lejárat ideje.Mivel szállittással foglalkozom,hidd el láttam már egy-két trükköt,és tudnék mesélni.A konkrét esteröl nincs infom,de gyanus!Voilt egy idö,amikor nem engedtem a családnak,hogy Danon akcios terméket vegyen(akkor azokat szállitottam) és láttam hogy müködik.
Kérnék árakat is. Köszönöm