Sziasztok! Van egy megmaradt középállványom X11-hez. Át lett alakítva egy oldalas kipufogó rendszerhez (taposó rövidítve, vázra ütközik fel a dob helyett, újra lett szinterezve). Ingyen elvihető a 13. kerületben.
Helló ghost5346 ! Tudom már egy éves a bejegyzés de én most vettem Honda X11 motort ezért most keresek hozzá kormány átalakítót :D
Esetleg meg van még?
Az biztos, hogy az ülés alatt van csak valószínű a farok idomot is le kell venni. Van egy üzlet az Illatos úton ahol meg tudom vásárolni és remélem talán ott tudnak segíteni. Minden esetre köszönöm a segítséget. Üdv.
Meg néztem több videót és már tiszta a kép. Viszont azt még mindig nem tudtam kideríteni, hogy a motoron hol van az a csatlakozó amire szükségem lenne. Egy képpel, ha tudnál segíteni . Előre is köszönöm.
Üdvözlet. Szeretnék fokozatkijelzőt szerelni a madaramra. Csinált már valaki ilyet. Hogy és hova kötődik. Injektoros a gép. Vagy valaki aki profi ebben. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat, de már meg oldottam. Igaz, hogy én levettem a plexit is mert így kényelmesebb volt. Ha már ott voltam ki cseréltem az országútit is mert, ha egy idősek az izzók várható, hogy azt is cserélni kell és így meg spórolok egy szerelést. Ki cseréltem az izzókat, ki próbáltam működött mind a kettő. Összeraktam és egyik sem működik. A kontroll lámpák jeleznek, világítanak de sem a városi, sem az országúti nem nem világít. SEGÍTSETEK. Mi a helyzet ilyenkor. Köszönöm.
Az a helyzetjelző.
Tompítotthoz le kell venni a kormányszár melletti fekete takaró műanyagot, 1-1 csavar fogja alsó részen, meg a szélvédő plexihez van rögzítve felül. Ha nincs nagy kezed, ennyi elég lehethogy hozzáférj. Meg 2 műanyag patent is van
Írtam neki!