Sziasztok!
Nekem nincs saját motorom(csak robogóm), mindig bérlek immáron 4 éve, többnyire Honda CBR600-at. Most szünetel az összes hely, ahonnan lehetne bérelni, így segítséget szeretnék kérni az ügyben. Tudom autót-motort-asszonyt nem adunk kölcsön, de már szeretnénk menni a barátnőmmel, így megkérdezem, hogy kivel tudnék üzletelni 1-2 napos bérlésre? Adok kauciót, írhatunk szerződést, árban megegyezünk. Mindenféle sportmotor érdekelne 600cm3 és fölfelé, akár 1000cm3 is. Honda CBR, Suzuki GSXR, Kawasakik... Budapesten.
Ha már pontosan tudod mikor akartok jönni szivesen segitek mindenben. Motorozunk egyet a környéken mecsek pihenő, Orfű, Magyarhertelend és még sok más teli kanyarokkal.
,
nagyon szép motorod van testvérem.. .de a legfélemetesebb, amikor a tükörbe nézve látom, hogy közeledik hátulról... úgy néz ki mint egy ragadozó, amelyik az áldozatát vadássza le éppen... az áldozat próbál menekülni, de esélytelen...
ma Tápioszentmártonban jártunk.. mentem egy másikkal amiben a stellhorse féle tunnig box van. környezetvédelmi tiltás kiiktató teljes nyomaték mindig..
Nah ott nincs nyomaték lyuk
Nekem nincs saját motorom(csak robogóm), mindig bérlek immáron 4 éve, többnyire Honda CBR600-at. Most szünetel az összes hely, ahonnan lehetne bérelni, így segítséget szeretnék kérni az ügyben. Tudom autót-motort-asszonyt nem adunk kölcsön, de már szeretnénk menni a barátnőmmel, így megkérdezem, hogy kivel tudnék üzletelni 1-2 napos bérlésre? Adok kauciót, írhatunk szerződést, árban megegyezünk. Mindenféle sportmotor érdekelne 600cm3 és fölfelé, akár 1000cm3 is. Honda CBR, Suzuki GSXR, Kawasakik... Budapesten.
,
Nah ott nincs nyomaték lyuk
most sokszor szalad 2 kiló fölé
De én 6-al szoktam XX-et számolni,abból általában kijön,ha nem kergetem 200-fölé!
tényleg jó...
nekem mindig 5.6-6.2 körül járt...
zzr 6.2+ de állandóan száguldozok