Én nagyon szerencsés voltam hozzá képest, mert sokkal kisebb sérüléssel megúsztam, pedig valószínűleg sokkal gyorsabban mentem. A motorom már nem volt ilyen szerencsés.
Szívás az biztos. Faterom úgy járt hogy reggel elment a boltba a burgonyáva. Hazafelé jövet egy kanyarra a ház előtt kirongyolt elé egy szippantós traktor. Pedíg úgy volt hogy nem kell reggel boltba menni mert az volt a terv hogy Split-be megyünk kirándulni. De az a rohadt tej mindenképpen kellett faternak.
Akarom mondani péntek estére készült el minden, egész héten a motorral voltam elfoglalva. Aztán vasárnap odalett az egész hetes munka meg a beleölt pénz. Óvatosan vezessetek, nehogy így járjatok.
Rendben. A másik 2-re remélem a hozzáértők kitalálnak egy megfelelő árat, én nem igazán vagyok otthon az ilyesmiben. Egyedül az új dobok árát tudom nagyjából. Persze azt bármikor lehet is ellenőrízni a gyártók honlapján.
A féktárcsák is szinte kopásmentesek, a betétek 1 napig voltak használva, épp csak bekoptattam őket. A markolatfűtés is 1 napig volt rajta, a felhajló fék/kuplung karok is, az első és hátsó indexek is. Egy hétig lettem volna itthon. Péntek este 10 körül lett lecserélve minden, szombaton elmentünk a Balatonig meg vissza, vasárnap meg kb 30km után megfogtam az árkot. Hétfő reggel indultam volna Angliába vele,hogy szerda este kezdhessem a melót. Hát egy kicsit máshogy alakult, pedig vasárnap már nem akartam motorozni, mivel készülődnöm kellett. Végül hagytam magam rábeszélni egy kb 100km-es kis motorozásra, mivel haverommal már vagy 3 éve nem mentünk együtt motorozni. Hallgatnom kellett volna a megérzésemre, most már mindegy.
Nekünk ugyan ezért van az udvarban egy 2002-es Burgmann 650 ponyva alatt. Annak az eleje van rommá törve de a blokkja indítható. Fater Augusztusi Horvát sztorijából maradt. De azt sem akarjuk eladni. Ha kell valakinek arról valami szóljon leszedem de ok a 200E-es bontott áron kapható hidrováltót akkor is megtartom ha asztaldísznek kell csak majd.
Őszintén szólva a terv az volt, hogy megtartom a motort, mivel egy ugyanilyet szeretnék venni ugyanígy 2000-es évjáratút. Szerencsére sok mindent meg lehet még menteni róla, ki tudja, lehet később szükségem lesz rá. A generátor tekercs zsír új, a fesz. szabályzó is alig ment pár ezer km-t, stb... Szóval a törött dolgokon kívül minden nagyon jó állapotban van, nem lenne értelme eladnom és utánna sokkal többért megvennem újra ha szükség lesz rájuk.
termeszetesen en akkor vennem meg a dobokat ha ogergnek nem kell. a kerekek kellenenek az oldaldeknik nem tudom serültek e meghat lehet több minden, elmennenk es megneznenk. persze segitenenk szetszedni.és ide a környekbelieknek elhoznank ha kell valakinek valami
Nálam nincs letiltva. Kipróbáltam most, hogy rányomok a blokkolás gombra és akkor átvált pirosra: blokkolt felhasználó, aztán mégegyszer megnyomtam, most olyan, mint volt eredetileg.
Asszem meg van a megoldás. Laci és Kary nézzétek meg a másikótok adatlapját. Valamelyikőtöknél a másik adatlapján az üzenet gomb mellett a felhasznéló blokkolás gomb piros lesz. Akinél olyan az klikkeljen rá így visszavonható a blokkolás
Cs.Laci üzenete : (Mert ugye Kary nem látja, keresem még hogy a tiltást hol lehet visszavenni) Szerintem Kari véletlenül arra klikkelt az adatlapodon
Szóval :
"Én látok egy üzenetet, de nem tudok rá válaszolni. 3x írtam és miután a küldés gombra nyomtam eltűnt az üzenetem, azóta sem látom egyiket sem. De leírom inkább ide, nincs benne semmi olyasmi amit ne láthatnátok. Szóval a dobokat először ogergnek ígértem, ha kell neki ő az első, a 2. jelentkező kari.35 volt. A kerekeket nem tudom, hogy érdemes-e még használni ekkora ütközés után. A hátsó kerék szerintem nem kapott ütést, az első viszont egy hatalmasat. Az első villa egyik ága simán kettétört hajlás nélkül. Ezek után szerintem biztosan van benne egy szép kis nyolcas. A gumik Metzeler Z8-asok, a hátsó elmegy még kb 3000-et, az első még valószínűleg 8-10000-et,de azt sem merném már használni ekkora ütés után. Esetleg stuntos bohóckodáshoz még jó lehet."
https://www.sportmotor.hu/bike...
Laci adatlapjának linkje : (ezt Karinak kell megnéznie)
https://www.sportmotor.hu/bike...
Szóval :
"Én látok egy üzenetet, de nem tudok rá válaszolni. 3x írtam és miután a küldés gombra nyomtam eltűnt az üzenetem, azóta sem látom egyiket sem. De leírom inkább ide, nincs benne semmi olyasmi amit ne láthatnátok. Szóval a dobokat először ogergnek ígértem, ha kell neki ő az első, a 2. jelentkező kari.35 volt. A kerekeket nem tudom, hogy érdemes-e még használni ekkora ütközés után. A hátsó kerék szerintem nem kapott ütést, az első viszont egy hatalmasat. Az első villa egyik ága simán kettétört hajlás nélkül. Ezek után szerintem biztosan van benne egy szép kis nyolcas. A gumik Metzeler Z8-asok, a hátsó elmegy még kb 3000-et, az első még valószínűleg 8-10000-et,de azt sem merném már használni ekkora ütés után. Esetleg stuntos bohóckodáshoz még jó lehet."