Ez nem is egy rossz ötlet. Gebedjek meg ez még eszembe sem jutott. Gondoltam már olyan rámelegítős gumibigyóra meg mindenre. De a szigszalagról teljesen megfeledkeztem.
Kis mértékű nedvességtől nem tartanék de sajna nekem nincs garázsom. Ha jól hiszem 3 nagyobb csatlakozó is van benne. Talán a műszerfal cuccai meg esetleg önindító madzagja fék lámpa madzagja. ilyesmik lehetnek benne. Ezek a gyári lámpa fenekében vannak amin van a menet irány szerint a bal alsó felén egy olyan 20-50 Ft-os forma luk amin be vannak tuszkolva mind az érkező madzagok mind pedig a távozók is.
Fasza minden Bájker. Még ugyan nem raktam be semmit sem, de van egy kérdésem. A lámpában lévő kötések mennyire nedvesség érzékenyek? Csak mert nekem nincs garázsom és nem akarom hogy az nagy halom kötés ami alapból a lámpa házába van eldugva az ugye ezzel a lámpával szabadba kerülne. Azaz valahova a műszerfal alá a lámpa mögé de mégis szabadon van. Ha lenne garázsom nem foglalkoznék vele mert az a kevés eső ami menet közben kapná el az semmi de sajna nekem ázik fázik az udvaron a gép. Félek hogy beáznak és berozsdálnak azok a csatik. És halovány ötletem sincs hogy azok a csatlakozók pontosan mik.
Haza értem kérem szépen. Egyben vagyok. Mondjuk a franc sem gondolta hogy így elfáradok. Rövidebbnek éreztem ezt a távot mint amilyen volt. Nagyjából 400 km volt oda-vissza.
II Parkoló találkozó. Semmi extra. keresünk egy helyet ahol sok motor elfér és a cél az. Ott beszélgetés, motor mustra. Most ha minden igaz lesz lehetőség kedvezményes jeggyel felmenni Sümegen a fellegvárba is. Az előző Cseszneken volt. Kint voltak a rendőrök is kaptunk rendőri felvezetést is mikor tisztelet kört mentünk a faluban. Kb ennyi.
Olyasmi mint az elhíresült Cars an Caffe találkozók a nagy USA-ban. Nagyjából ahhoz lehet hasonlítani. Csak ez "mindig" vándorol (a mindig kicsit erős jelző mivel ez a második)
"Hiába, a marketingesek férfias masinát kértek, a technikusok csak teljesítették. "
:)
Olyasmi mint az elhíresült Cars an Caffe találkozók a nagy USA-ban. Nagyjából ahhoz lehet hasonlítani. Csak ez "mindig" vándorol (a mindig kicsit erős jelző mivel ez a második)
Mit szerveztek?
Szombathelytől nem messze (20km) a határ melletti kis vityillóból való vagyok
Látom te is Vas megyei vagy.
Merről?