Próbáld ki az említett programot - nagyon egyszerű, szerintem szeretni fogod. Akár komplett csatornák anyagait is le tudod tölteni egyszerre, bár ha nagyob mennyiségű, pl. 20-30 fájlt akarsz egyszerre letölteni, akkor ahhoz már kér egy kulcsot. Viszont egyenkénti videók letöltése esetén ingyenes.
Különben így sokadjára megnézve a képet egyre furább hogy tök randomként összeállva a haverokkal mindenki Hondával jött és nem volt benne két egyforma
XX , X11 , CBR 600, CB 1000 R, és egy kis Hornet
szia, van rola rajzod? ha tetszik, akkor megvennem a jogokat, hgoy csinaltassak magamnak is egyet :D esetleg fel tudnal tenni rola kepet? koszi.
ja es bocsanat, elfelejtettem bemutatkozni. torok robi vagyok....
Tibi_UA: a szervizben is azt mondtak, hogy megegyeznek, de akarhol neztem a fekpofakat a cikkszamok mindig eltertek. ezert gondoltam/gondolom, hogy nem. bar ok biztos jobban tudjak mint en.
oke, koszonom mindenkinek az infokat. az a baj, hogy az elozo tulaj elhanyagolta a gepet es szeretnem rendbe tenni. a feket mindenkeppen muszaly, mert a hatso az kuka az elsok meg meg egy ideig jo lenne kb 1000km-re, de akkor mar inkabb azokat is csereltetem.
a tarcsanak mi a hatar erteke (hany mm)? tud rola valaki valamit?
na haborut az biztos nem akarok kirobbantani :D csak annyi erdekelt, hogy kinek mi van es mennyire elegedett. ami jo, hogy az r17.hu-soknal a tesztelo xx-el nyomul :) valakinek van roluk barmilyen tapasztalata? naluk tervezem kb 1 honapon mulva cserelni a gumikat.
van valaki tatabanya kornyekerol? szoktam latni egy bordot sport dobbal meg egy fekete arany szinut, de azt ha jol tudom meg aruljak.
egy kepet bedobok hatha valakivel mar talalkoztam :)
nálam is annyi van a tárcsákban . Talán valamennyi válla van de elenyésző. Továbbá nem kottyan egyáltalán a csapokon, Ha egyszer eljutnék odáig hogy cserélni kell én biztos inkább egy bontott (nem törött hanem mondjuk egy motorhibás) XX-ről venném meg a tárcsát. Szerintem azok a legjobbak. Mondjuk ritka a motorhibás XX
Tanulj meg olvasni a sorok között!
Igen XX-em van!
XX , X11 , CBR 600, CB 1000 R, és egy kis Hornet
ja es bocsanat, elfelejtettem bemutatkozni. torok robi vagyok....
http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/1100/CBR1100XX_Blackbird/2006/
a tarcsanak mi a hatar erteke (hany mm)? tud rola valaki valamit?
na haborut az biztos nem akarok kirobbantani :D csak annyi erdekelt, hogy kinek mi van es mennyire elegedett. ami jo, hogy az r17.hu-soknal a tesztelo xx-el nyomul :) valakinek van roluk barmilyen tapasztalata? naluk tervezem kb 1 honapon mulva cserelni a gumikat.
van valaki tatabanya kornyekerol? szoktam latni egy bordot sport dobbal meg egy fekete arany szinut, de azt ha jol tudom meg aruljak.
egy kepet bedobok hatha valakivel mar talalkoztam :)