Én ha egyszer találok egy után gyártott X11-es hátsó farokidom alá való idomot. Azt a vékony kis picit. Amitől szép hegyessé lehetne változtatni a malac valagát mindezt lehetőleg fillérekből. Na én majd egy olyat szerzek be. Nem tudom mekkora átalakítás kell egy ilyenhez de ezek nagyon tetszenek.
Közben megnéztem a posta árait. Azt hittem nagyobb az eltérés. Gyakorlatilag 500-1500ft-ot tudnál csak spórolni így, viszont érte kellene jönnöd vagy el kellene küldenem neked postán, ami így már ugyanannyira jönne ki. Egyszerűbb ha simán megrendeled a címedre ugyanannyiért. A karbishoz 34,99 a lámpa + 4,8 font a posta. Az injektorosnál ez 64 + 8,32 font.
www.jaws-motorcycles.co.uk/bir...
Ha nem akarsz postaköltséget fizetni megrendelem Angliába, oda sokkal olcsóbb a posta, mivel angliai oldal. Júniusban 15 körül érte is tudsz jönni, akkor el tudom hozatni.
Hátul ezek vannak nekem is, karcolás nélkül megúszták a bulit, pedig a hátulja is rohadt nagy ütést kapott. Az egész hátulja el van csavarodva, a doboz tartó konzol darabokra tört, a hátsó lámpa is darabokban. Vegyétek az indexeket, bizonyítottan mindent túlélnek.
Találtam fotót a burgmannról. Ez amúgy 50 Km/h-val történt. A Traki tükrös kereszteződésből érkezett stop táblától. Egy kőfal árnyékából. Féktávon belül.
Úgy látszik komolytalan a dolog!
Ha nem akarsz postaköltséget fizetni megrendelem Angliába, oda sokkal olcsóbb a posta, mivel angliai oldal. Júniusban 15 körül érte is tudsz jönni, akkor el tudom hozatni.
"Lehet hogy az elvi győzelem egy balesetnél a tiéd, de a lágy célpont akkor is csak te maradsz."
Ez mindig eszembe jut mikor legszívesebben lerúgnám az előttem haladó tükrét mert az előző kereszteződésben nem kaptam meg az elsőbbséget.