Francbúkon keress rám. Én minden hozzám került albumot megosztottam van vagy 200 kép bennük összesen. Meg amint végzek ezzel a fura reggeli feladatommal leszedem az én kamera képeimet is. De nem túl sok az sem. Inkább motoroztam a fényképezés helyett.
Meg nekem a farokidom dob sokat méretben az XX javára. Jóval vaskosabbnak hat a fara, pedig szerintem ugyan az a segédváz van alatta csak kevésbé burkolt a 11-es és szerintem az ülése is rövidebb kicsit mint az XX-é
basszus mindig ledöbbenek mennyivel kisebbnek hat a 11-es az XX mellett pedig a múltkor bebizonyosodott hogy semennyivel sem kisebb sem súlyban sem pedig tengelytávban. (Sőt tengelytávban még egy hajszállal hosszabb is)
Én is ilyeneket vettem az enyémre, 3 párat. Nagyon jók. Persze kérdés, hogy mennyire fogják enni a tárcsákat. Egyébként ha jól tájékozódtam (azoknak írom akik esetleg eddig nem tudták) a HH jelzésű fékbetétek a legjobbak. Persze cserébe jó drágák is. Egy biztos, érezhetően jobbak voltak az előzőeknél.
Szia.
Higgy Milkának !
Nekem is ő javasolta, és biztosan mondhatom hogy megegyezik elől és hátul a fékpofa
Most cseréltem őket EBC FA261HH-ra és tökéletesen passzolnak
Ma én is lementem a fotókat a kameráról aztán meg jól felpakolom
Vagy ha nyitottad van,kell bele tenni killert utólag!
most rakok fel supercorsát, hihi :)
Mire gondoltál?
8484086@gmail...
Keresek gyári dobot XX-re vagy X11-re. Lehetőleg nem horror áron, drágát tudok venni magamtól is
Higgy Milkának !
Nekem is ő javasolta, és biztosan mondhatom hogy megegyezik elől és hátul a fékpofa
Most cseréltem őket EBC FA261HH-ra és tökéletesen passzolnak