Urak!
Lenne még egy pöti kérdésem, főleg azokhoz akinek van szivargyújtó vagy USB-s aljzata a gépen
Vettem usb-s aljzatot a gépre (ugyan az mint a képen, csak nem ott vettem), és természetesen nem szeretném direktbe az akkura kötni, hanem azt szeretném, hogy csak gyújtáson legyen szaft az aljazatban
Nos hová, melyik kábelhez lenne ajánlatos kötni a piros vezetékét az aljzatnak az XX-en?
Egyelőre nem tudok segíteni ebben, mivel nincs még nálam a motor. 1-2 hét múlva itthon lesz és megnézek mindent. Egyébként injektoros, 2000-es évj. az enyém.
Nálunk is voltak fura jelenségek fater sima normál 50-es tempóval tavaly beszúrt egy 650-es burgmannt egy traktor alá de a tükrökben lévő indexek nem hogy nem romlottak el de még a búra sem tört be. Szóval mindig van egy két perverz részlet egy ilyen roncson. Hogy "ezt meg hogy a csába ?"
Kilámpázol egy vezetéket,oszt rákötöd!
Én akksira kötöttem!Az miért nem jó?
Syzerintem.
Lenne még egy pöti kérdésem, főleg azokhoz akinek van szivargyújtó vagy USB-s aljzata a gépen
Vettem usb-s aljzatot a gépre (ugyan az mint a képen, csak nem ott vettem), és természetesen nem szeretném direktbe az akkura kötni, hanem azt szeretném, hogy csak gyújtáson legyen szaft az aljazatban
Nos hová, melyik kábelhez lenne ajánlatos kötni a piros vezetékét az aljzatnak az XX-en?
Jó az még!
Kiegyengetjük suffni tuningba!
Meg van a Motorozás mesterfokon című könyv nekem PDF-ben ha gondolod szívesen átküldöm hogy legyen mit olvasgatni míg lábadozol
Gondolkodok még egy kicsit.