XX tengelytáv Motorrevű motor adatbázis szerint 1490 mm Míg a 11-es pedig 1500 mm Tehát a az XX a rövidebb.
Pedig úgy tudtam a 11-esben az első villaszög is meredekebb meg a farka is rövidebbnek tűnik éppen azért nekem úgy tűnt hogy az XX egy picivel laposabb és hosszabb de mint kiderült 1 centivel tengelytávban még rövidebb is mint a malac. Ez nagyon meglepő számomra.
Az a tuti szerintem. Mert én emlékszem valami pöcökre is a villában hátul a blokk felőli végén amire rácsúszik ez a műanyag burkolat. Sőt mintha 3 csavar lenne ebben. De ebben nem vagyok biztos.
Nagyon megtetszett anikor meg lattam a neten azert rendeltem meg . De igy hogy lattam hogy nèzki ès mibôl van igy màr tudok neked csinàlni. Ird meg milyen feliratot szeretnèl rà. Ès megcsinálom. Ha tetszik megveszed ha nem akkor nem. Ez nekem hobbi szeretem a kihivàsokat.
Az nem egy rossz ár. Tetszett nagyon. Bár kicsit visszás hogy ennek ellenére próbálok minden csillogó vagy fényes dologtól megszabadulni a malacról. A te lánc burkolatod meg csillogott mint a tücsök picsája.
Pedig úgy tudtam a 11-esben az első villaszög is meredekebb meg a farka is rövidebbnek tűnik éppen azért nekem úgy tűnt hogy az XX egy picivel laposabb és hosszabb de mint kiderült 1 centivel tengelytávban még rövidebb is mint a malac. Ez nagyon meglepő számomra.