Igen. Egyébként elég furcsa dolgok történtek. Pl a tükrök egyben leszakadtak és karcolások nélkül megúszták. A dobozok is lerepültek és csak pár karc van rajtuk. Az első lámpa is megúszta karcok nélkül, pedig az eleje kapta a legnagyobbat. Nem igazán tudom összerakni a képet. :)
Hát még én hogy örülök. Amikor megláttam a kanyar után az árkot egyből azt éreztem, hogy ezt nagyon elkúrtam és itt a vég, majd zsákokba szedve fognak elvinni onnan. Ahhoz képest már mankóval járkálok így kb 10 nappal a baleset után. Óriási szerencsém volt.
Pár nap múlva remélem hazahozzák a motort, most nővéreméknél van, ők szállították haza a balesetkor. Utánna csinálok képeket és felteszem ide, ha valakinek egyedi kívánsága van, fotózok bármit. :) Még idén szeptemberben csinálni akarok egy túrát az Alpokba, addigra szeretnék egy másik XX-et. Igaz először még meg kell majd tanulni járni a bal lábammal újra. :) A dobokról tudok most ide feltenni 2-3 képet, talán az is elég lesz.
Kösz szépen mindenkinek, illetve neked is a korrekt hozzáállást, bár végül a tiedről lemaradtam.
Oldaldoboztartó le fog kerülni, meg a piros markolat is, de egyelőre inkább mennék már vele...
de akkor még hallhatatlan voltam, ma már jobban vigyázok
Oldaldoboztartó le fog kerülni, meg a piros markolat is, de egyelőre inkább mennék már vele...