btibi motorjával akkor sem tudnál mellélőni, ha akarnál.... makulátlan darab. megbecsült, karbantartott motor. bárcsak mindenki így figyelne a motorjára
....és nem hirdetem sehol. 5. éve van nálam én vagyok a második tulaj! Sérülés és költségmentes.
Szervízkönyv és minden számla újkoráig visszamenőleg..
Fiatal XX.be ritka!
Igaz ez függ attól,mi neked a fiatal!
Inkább nézd onnan,hogy egybe legyen,gondos gazdától! Akkor szinte mindegy az életkor,és a kilométer!
Tök mindegy hogy milyen jelzés "E" betű van benne!
A Kresz egyértelműen kimondja: féken,kormányon,vázon,lámpákon,stb. változtatni nem lehet!
Illetve lehet,de akkor azt a forgalmiba be kell vezetni! Abba most ne menjünk bele,hogy az mibe fáj,és mennyire körülményes kis hazánkba!
jobb ám terhelés alatt.. mondjuk 3.ban felhúzod -170ig hagyod visszalassúlni motorfékkel majd egy teligáz úgy 60 körül. ha mennek mögötted könnyebb a szitu
Ár érték alapján verhetetlen ..
Messzi utakra járunk, csak így lehet
De azért Milkáé se kutya!
Csak az ne eladó!
Nem kapnám meg érte azt a pénzt,amit nekem megér!
Így inkább megmarad!
ha most keresnék motort, már nem lenne eladó
....és nem hirdetem sehol. 5. éve van nálam én vagyok a második tulaj! Sérülés és költségmentes.
Szervízkönyv és minden számla újkoráig visszamenőleg..
szokni kell ezt a fórumot
Azóta is hálás vagyok Milka az ajánlásért
Igaz ez függ attól,mi neked a fiatal!
Inkább nézd onnan,hogy egybe legyen,gondos gazdától! Akkor szinte mindegy az életkor,és a kilométer!
ha visszalapozol pár oldalt, képet és leírást is találsz a hozzászólásaim között
Had ne szóljunk bele más boltjába!
Én se örülnék,ha rontanák az üzletemet!
A Kresz egyértelműen kimondja: féken,kormányon,vázon,lámpákon,stb. változtatni nem lehet!
Illetve lehet,de akkor azt a forgalmiba be kell vezetni! Abba most ne menjünk bele,hogy az mibe fáj,és mennyire körülményes kis hazánkba!