Hát ez tényleg nem semmi. Mondjuk én is meglepődtem amikor 2 milla felett árultak egy szerintem meglepően rossz szín összeállítású fényes vázas piros X11-es mondván 14 éves de csak 13.000 Km van benne. Nekem az is röhejes árképzés volt.
Nézelődtem a piacon, hogy mennyiért mennek az XX-ek, miután már én is megvettem az enyimet ....
Aztán rábukkantam erre:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-9914679
bakker talán ennyire megindult az XX-ek ára felfele?
Mondjuk én nem annyira díjazom ha ráfagyok a paripára. De már Március van szóval én már eldöntöttem hogy tavasz van és megyek amikor csak tudok.
Jut eszembe tudom hogy ez rohadtul nem Sport motorra való kérdés de nincs valakinek egy jó fűrésztelepes kontaktja. Kéne kb 2-3 m3-nyi széldeszka olyan ami még használható minőségű. Itthon kiverte a biztosítékot a kreatívitás és ilyen markáns dizájnú kerítést szeretnék csinálni belőlük. Szóval valaki ?
Igazából osszuk a semmit Legalább ennyire olaj és annak csere fűgvénye is lehet
N.Pisti szerint, a Kawán és a Suzuki csavaros állitású motorjain akár 10e ként is lehetne állítgatni mert úgyse jó...
Itt az Xx-nél ez olyan 60-80 e km szokott lenni
Miért kopna kevésbé? Inkább az lehet, hogy mivel a kopás normál jelenség míg a beverődés nem így aki forszírozza annak hamarabb verődik mint kopna. Persze ez is csak egy teória a sok közül, ezt inkább egy szerviztől kéne megkérdezni, hogy nekik mi ezzel a tapasztalatuk, amíg nekem volt addig az volt amit írtam.
Aztán rábukkantam erre:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-9914679
bakker talán ennyire megindult az XX-ek ára felfele?
Jut eszembe tudom hogy ez rohadtul nem Sport motorra való kérdés de nincs valakinek egy jó fűrésztelepes kontaktja. Kéne kb 2-3 m3-nyi széldeszka olyan ami még használható minőségű. Itthon kiverte a biztosítékot a kreatívitás és ilyen markáns dizájnú kerítést szeretnék csinálni belőlük. Szóval valaki ?
N.Pisti szerint, a Kawán és a Suzuki csavaros állitású motorjain akár 10e ként is lehetne állítgatni mert úgyse jó...
Itt az Xx-nél ez olyan 60-80 e km szokott lenni
Lépjünk túl ezen a szelep hézag kérdésen