na ide is ért a táska fel is próbáltam. Előre leszögezem hogy egyenlőre ha fordítva raktam fel akkor lehet erősen röhögni majd rájövök hova illik. Ha ezt felrakom akkor legalább lesz indokom a gyorshajtásra hiszen nem látni a műszerfalat. Mindegy nekem nagyon tetszik :-)
Köszönöm még egyszer a lehetőséget a táskára. Még ugyan nem jutott le hozzám, úton van de amint leér felpattintom a mocira és kattintok róla 1-2 fotót :-)
Amúgy ma fordultunk egy karikát egy itteni fórumos ismerőssel... Neki egy SP1-es Hondája van. Soha nem mentem még olyannal de az már bizonyos hogy az iszonyatosan megy. Nagyon durván gyorsul. Nem gondoltam volna. (kössz az invitálást Millemille)
Nem volt valamelyik X11-es kolega ma kirándulni csapattal Balatonkeresztúr magasságában a 70-esen Siófok felé menet? Csak mert szent meggyőződésem hogy egy olyan jött velem szembe de nem vagyok benne 100%-ra biztos. Piros tankos. Csak azért kíváncsiskodom mert a sajátomon kívül még egyetlen X11-est sem láttam élőben.
Hamarosan sort kerítek X11-esemen az első nagyszervizre-átvizsgálásra. A héten megvettem a szervizhez minden olyan tömítést, amit a szerelési kézikönyv szerint majd cserélni kell két darab kivételével. Valakinek van tapasztalata, hogy az ábrán a pirossal körbe jelölt 11-es számú tömítések mennyire szoktak elöregedni-elhasználódni, kell-e őket cserélni?
Az ilyen elektro micsodák aki kisebbségi komplexusban szenved, nem érdemes felvenni a kesztyűt. Persze nem veszi majd észre magát de ha nem válaszol neki senki akkor talán. De én kétlem.
Én teljesen együtt érzek veled. Nálam össze van rakva a motor startra kész és helyette baszom a rezet az udvarban mert holnap valószínűleg esni fog. Ami ugye az udvari munkákat de a motorozást is keresztül húzza.
Amúgy ma fordultunk egy karikát egy itteni fórumos ismerőssel... Neki egy SP1-es Hondája van. Soha nem mentem még olyannal de az már bizonyos hogy az iszonyatosan megy. Nagyon durván gyorsul. Nem gondoltam volna. (kössz az invitálást Millemille)
Hamarosan sort kerítek X11-esemen az első nagyszervizre-átvizsgálásra. A héten megvettem a szervizhez minden olyan tömítést, amit a szerelési kézikönyv szerint majd cserélni kell két darab kivételével. Valakinek van tapasztalata, hogy az ábrán a pirossal körbe jelölt 11-es számú tömítések mennyire szoktak elöregedni-elhasználódni, kell-e őket cserélni?
Mire készülsz, innen is kiutáltatod magad ?