Nyilván értelmetlen "tapasztalat" számot írni, de hát ha belegondolunk mi történik? Normál használat esetén ha a fordulat nem kerül sokszor tiltásközelbe meg ilyenek akkor a szelep nem verődik befele hanem hamarabb kopik a veztengely, lapka meg ami mozog, de ha forgatják akkor valóban hamarabb beverődhet a szelepfészek és beéghet a szelep (bár az inkább sportdobnál szokott) persze ez lehet típusfüggő is mert ha a szelepülék nem annyira kemény mint kéne akkor az tényleg hamarabb mehet tönkre, de hát mindegy is, nekem az volt amit írtam, a túrázónak "zörög" a sportosnak csendesen gyengébb.
Az általam mértek kb. 60-70%-ban nőttek míg a többi csökkent, nem mondom, hogy sok volt, de volt néhány bár a legutóbb egy bandit volt aminél a szívók mind csökkentek míg a kipuffokból csak egynél és minden gyári volt, de ez ritkább nekem, a beverődés azért inkább akkor fordul elő amikor pergetik rendesen vagy "sportosítják", hisz normál használatnál inkább kopás lépp fel, azért ez a sportmotor fórum, itt többnyire olyanok írogatnak akik néha előfordulnak szerpentineken is.
ami sportszűrős meg se veszem! a fazerem gyári volt minden tekintetben, de ott is elfogytak a hézagok egy se nőt meg...Xx-en meg nem kellett állítani 49e-nél sem
ez olyan úgyse győzzük meg egymást szitu
tiltásba? na ne viccelj nem a legerősebb paripa az xx, de aki tiltásig húzza közúton már összetörte magát
Én zzr-t veszek egyszer... csak.
Köszike!