Én 28-ezernél néztük először,nem kellett cserélni egyet se.Aztán 60-ezer környékén néztük,akkor kettő volt határértéken,de még hagytuk! Aztán 83-ezernél cseréltünk hármat!
25-30-ért még egy drágább szerelő is megcsinálja. A szomszédomnál én megúsztam a nagyszervizt 120E-ből pedig volt benne lánc+lánckerék csere első hátsó abroncs is (igaz használt de nagyon jó állapotú abronccsal) teló olaj cserével légszűrő cserével olaj cserével együtt. + egy halom apróság. Ennyiből tokkal vonóval elkészült az egész. Igaz én nyomott áron szereltetek vele de a 120-ból 15 a munkadíj és olyan 50%-or szoktam fizetni szóval mindez egy idegennek olyan 135-140 lenne
Igen-igen én is így gondoltam. Az állításhoz tényleg jobb a szakember, de az ellenőrzéshez csak egy hézagmérő kell meg egy szervizkönyv, hogy melyik jelnél hol kell mérni a hézagot és ha elállítódott akkor meg el kell vinni szerelőhöz.
meg akkor már lapkák is kellhetnek... aki nem csinált még ilyet jobb azt hozzá értőre bízni,főleg,hogy nem nagy tétel.25-30 szinkronállítással... Ellenben ha benéz valamit lesz gond.
semmit sem kellett minden masszívan értéken belül volt. Bár nem tudom mikor volt utoljára állítva rajta a hézag. Az biztos hogy nálam ment már 12.000-et de hogy Olaszban mikor lőtték be utoljára arról fogalmam sincs. Az biztos hogy kényelmesen befértek a hézagok a határértékek közé. (A motorba hozzávetőleg 90.000 Km lehet)
legalább is nem tudok róla,hogy cserélték volna most 49e-nél mikor bent volt a Ferinél... Állítás nem volt,nem kellett. Milkának is 76e-nél kellett először
Hasonlót várok én is, főleg hogy még csak 42.000 van benne elvileg.
legalább is nem tudok róla,hogy cserélték volna most 49e-nél mikor bent volt a Ferinél... Állítás nem volt,nem kellett. Milkának is 76e-nél kellett először