Jó, nekem mindegy :) De az a rész nem igaz, hogy csak a 6.-at hagyták ki az X11-ből. Mondom ezt úgy, hogy nem csak próbakörre vittem el, hanem mindkettővel többezret mentem.
Én sem azt mondtam, hogy érezni. Érzésre kurvára nagyot megy mind a kettő. Nyilván van benne marketing elem is, ami engem nem érintett meg
Viszont mentem elég sokat Pesten forgalomban XX-el meg X11-el is. Mindkettő nagy oda, de a vigyor nagyobb, szóval nekem ez belefér. Viszont az X11 2.-ban tényleg el van találva, ha 20-40-ig tartó szuttyogás van, akkor nem kell állandóan 1-2 között váltogatni, mint az XX-en.
Akkor mi bénák vagyunk, mert nekünk nem sikerült produkálnunk ezt a nyomatékra hangolás előnyt, pedig próbálgattuk becsülettel . Még motort is cseréltünk... Hogy másképp ülsz rajta és másképp fordul az persze igaz, mert más is a két váz... De az a nagy nyomatékra hangolás jól hangzatos szöveg. Igaz Tibi barátom nem motorozik városban és én is inkább robogózok a városban most már, az X11 nem ide való szerintem. Sokat is eszik, nagy is a bp-i forgalomba...
Nem duma, az 1. és 5. egyezik meg, de a végáttétel miatt az is rövidebb. A kis és nagy lánckerék se egyforma meg 2-4-ig se. XX-el is mentem elég sokat, most meg X11-em van. Városba X11 egyértelműen jobb, túl azon, hogy jobban kanyarodik, máshogy ülsz rajta.
De mutatom az áttételeket:
1. XX:2.769, X11: 2.769
2. XX:2.000, X11: 1.938
3. XX:1.679, X11: 1.556
4. XX:1.333, X11: 1.316
5. XX:1.167, X11: 1.167
Végáttétel. XX: 2.588 X11: 2.529
Még jó ,hogy az egész csak marketing duma...
Egyszerűen kivették a hatodik fokozatot..
Legalább is az x11 5.ben pont ugyanolyan fordulaton ugyanaz a sebessége mint az Xx-nek ötödikben..egymás után próbálgattuk öket
A nagy nyomatékbomba az meg csak duma.. Menj egy hayabusával
Egyszerű!
Akkor új öntőforma kellett volna!
így meg adva van a héj,oszt tesznek bele,amit éppen gondolnak!
Több gyártó is él ilyen,vagy ehhez hasonló trükkökkel!
Őszintén szólva én annak jobban örülök, hogy a váltó áttételeket megváltoztatták, így városban sokkal jobban motorozható, mint az XX. Végsebességen persze buktunk, de amúgy sincs tervben 300-al menni idom nélkül. XX-en jobban zavart, hogy ha beszorultam a tötymörgő autósok közé, akkor állandóan 1-2-1-2 ment. X11-en meg pont jó a 2.
Én is a Bagsteren gondolkodok. Neked is ez a tankbőrös megoldás van vagy máshogy van rögzítve?
Tankbőrt mindenféle képen szeretnék rá, hogy ne sérüljön a fényezés bár az tény hogy a horribilis ára van a tankbőrnek meg a táskának is...
A héten nekem is sikerült kideríteni, minek kéne ott lenni. Az XX-ben kettő kiegyensúlyozó tengely van, míg az X11-ben csak egy. A hátsó kiegyensúlyozó tengely marad ki a miénkből és annak van egy túlnyúló része az XX-ben, ami kijön a blokkból. Ezt a túlnyúló részt egy bilincs rögzíti, hogy ne tudjon elfordulni. Ez a bilincs van egy csavarral rögzítve a blokkhoz, aminek a helyét megtaláltuk.
Nem igazán értem, hogy a csavar helyét miért nem tüntették el, ha már a kiegyensúlyozó tengely nyílását mellette viszont eltüntették.
Jah nekem ez nem gond én ugye vidéken élek és kényelmesen át tudok menni az itteni kisebb városokon úgy hogy mondjuk a lámpánál nem kell előregurulnom mert így is úgy is ugyan azon a zöldön megyek át csak lehet nem elsőként hanem 4-5.-ként. Nekem meg mindegy hogy hányadik vagyok. Ha meg fent vannak a dobozok akkor általában utasom is van és olyankor amúgy sem szeretek a kocsi sor közé bemerészkedni.
persze egy nagyobb város pl Budapest vagy Fehérvár vagy esetleg Pécs vonzáskörzetében élnék másként állnék a dologhoz de itt vidéken ez nem gond. ha a kombájn elfér az úton akkor én is :-)
én úgy vagyok vele lehetne kicsit erősebb
Igaz jártam már feljebb is hayabusa K2
Viszont mentem elég sokat Pesten forgalomban XX-el meg X11-el is. Mindkettő nagy oda, de a vigyor nagyobb, szóval nekem ez belefér. Viszont az X11 2.-ban tényleg el van találva, ha 20-40-ig tartó szuttyogás van, akkor nem kell állandóan 1-2 között váltogatni, mint az XX-en.
De mutatom az áttételeket:
1. XX:2.769, X11: 2.769
2. XX:2.000, X11: 1.938
3. XX:1.679, X11: 1.556
4. XX:1.333, X11: 1.316
5. XX:1.167, X11: 1.167
Végáttétel. XX: 2.588 X11: 2.529
Egyszerűen kivették a hatodik fokozatot..
Legalább is az x11 5.ben pont ugyanolyan fordulaton ugyanaz a sebessége mint az Xx-nek ötödikben..egymás után próbálgattuk öket
A nagy nyomatékbomba az meg csak duma.. Menj egy hayabusával
Én csakis a mágnesest használom!
Tankbőrnek elég sok hátránya van!
Legalábbis nekem!
Akkor új öntőforma kellett volna!
így meg adva van a héj,oszt tesznek bele,amit éppen gondolnak!
Több gyártó is él ilyen,vagy ehhez hasonló trükkökkel!
Tankbőrt mindenféle képen szeretnék rá, hogy ne sérüljön a fényezés bár az tény hogy a horribilis ára van a tankbőrnek meg a táskának is...
A héten nekem is sikerült kideríteni, minek kéne ott lenni. Az XX-ben kettő kiegyensúlyozó tengely van, míg az X11-ben csak egy. A hátsó kiegyensúlyozó tengely marad ki a miénkből és annak van egy túlnyúló része az XX-ben, ami kijön a blokkból. Ezt a túlnyúló részt egy bilincs rögzíti, hogy ne tudjon elfordulni. Ez a bilincs van egy csavarral rögzítve a blokkhoz, aminek a helyét megtaláltuk.
Nem igazán értem, hogy a csavar helyét miért nem tüntették el, ha már a kiegyensúlyozó tengely nyílását mellette viszont eltüntették.
Igen nálam szempont a napi budapesti közlekedésnél,hogy minél vékonykább legyen a vas!
persze egy nagyobb város pl Budapest vagy Fehérvár vagy esetleg Pécs vonzáskörzetében élnék másként állnék a dologhoz de itt vidéken ez nem gond. ha a kombájn elfér az úton akkor én is :-)
De mire?
egyébként megnéztem,nem is zsíros!
Az nekem már sok lenne! Sokszor ívet húz a vas,mikor két kocsi között megyek el!
Bankkártya fogkefe a zsebbe,és uzsgyíííííííííííííííííí!
:)
Fiuk óriási
ha zavar a doboz ne vigyél cuccot vagy menj autóval .