Még az előző kérdésemre sem válaszoltál! Mi lesz a montenegrói túrával? Vagy Montenegróból kerülnénk egyet a Garda tó felé? Részleteket kérünk, és minél előbb!
Ezek sajnos nekem nem jók. Én "legyen minden gyári" buzi vagyok. Tudom, hogy a mostani dobozaim kisebbek a Tiednél, de a szépségért áldozni kell. Mindenesetre köszönöm, hogy utána néztél!
Urak! Véleményekre lennék kíváncsi A kék oldaldobozaimat szeretném "átszínezni" egy kicsit, mert a mostani kék.
Túrtam egy kicsit a neten, és találtam sima fekete fényes és matt fóliát is.
Fényessel így nézne ki, mattal meg így. Szerintetek?
Ne fogjátok vissza magatokat!
A képeiden láttam, hogy onnan hoztad el a gépet. Azért javasoltam Őket, mert engem is meggyőztek a hozzáállásukkal, meg a tudásukkal. Ha valóban nem probléma a távolság, akkor melegen ajánlom azt a szervizt. Nem beszélnek mellé, és a Laci qrva jó szerelő. Szerintem is, és mások szerint is...
Ott vettem a motort, és valóban nagyon szimpatikusak voltak!
Az alap gondolatom az volt, hogy oda viszem, csak szerettem volna találni egy közelebbi csapatot, de ha nem lesz más, akkor viszem oda, végül is nincs az messze, és minek kockáztatni...
Majd ha többet tudsz, akkor szólj. Köszi. Addig gyűjtögetek. És az idén mi ketten megyünk.
Garda tó szállás
Idén Garda tó?
Üdv
G
Keresek én is képet!
Ha gondolod cseréljünk!
Urak! Véleményekre lennék kíváncsi A kék oldaldobozaimat szeretném "átszínezni" egy kicsit, mert a mostani kék.
Túrtam egy kicsit a neten, és találtam sima fekete fényes és matt fóliát is.
Fényessel így nézne ki, mattal meg így. Szerintetek?
Ne fogjátok vissza magatokat!
A képeiden láttam, hogy onnan hoztad el a gépet. Azért javasoltam Őket, mert engem is meggyőztek a hozzáállásukkal, meg a tudásukkal. Ha valóban nem probléma a távolság, akkor melegen ajánlom azt a szervizt. Nem beszélnek mellé, és a Laci qrva jó szerelő. Szerintem is, és mások szerint is...
Ott vettem a motort, és valóban nagyon szimpatikusak voltak!
Az alap gondolatom az volt, hogy oda viszem, csak szerettem volna találni egy közelebbi csapatot, de ha nem lesz más, akkor viszem oda, végül is nincs az messze, és minek kockáztatni...
Tudnátok ajánlani egy megbízható Honda szervizt, ahová kötelező szervizre vihetném a motort.
Egyébként nagyok vagytok!