Ma szétszedtem a féklámpa kapcsolómat (a pedálnál),mert hol működött hol nem,de inkább nem...
Viszont nem nagyon tudom össze rakni,nem mintha olyan bonyolult lenne,csak még nem jöttem rá a megoldásra... Valaki szerelte már ezt a kapcsolót?
Ha ügyesen kezeled a hőlégfúvót, csodákat lehet tenni a fóliával. Melegen többször visszavehető, nyujtható. De úgy nézem erre a dobozra egy darabban nem igazán lehet felrakni.
Tudom, de azért én megpróbálom. Max bukok 6-7 e ft-ot. Ha minta nélküli fóliát választok, akkor talán nem lesz annyira feltünő, ha nem tökéletes a felrakás.
Profival már beszéltem, de nem vállalta a leterheltsége, meg a doboz formája miatt. Megpróbálom megcsinálni itthon. Elvileg sokat bír a fólia. Max vébig szentségelem a folyamatot. Buktam már többet is az életben, mint egy nyamvadt fólia.
Én egyszer próbáltam felrakni fóliát, de sajnos egy nagy idegeskedés lett belőle, mert nem sikerül felrakni.
Nem lebeszélni akarlak, csak a tapasztalataimat akartam megosztani Veled.
Én inkább elvinném egy szakemberhez, azok jól tudják, hogy hogy kell húzni, vonni, nyújtani, melegíteni...
Megbocsátok!
Nézegettem a garda útvonalat. Legalább 2500 km lenne. De el kell döntenem, hogy rafting, vagy szájtátás. Erre az évre ennyire fogja futni. Legalábbis most úgy néz ki.
Ma szétszedtem a féklámpa kapcsolómat (a pedálnál),mert hol működött hol nem,de inkább nem...
Viszont nem nagyon tudom össze rakni,nem mintha olyan bonyolult lenne,csak még nem jöttem rá a megoldásra... Valaki szerelte már ezt a kapcsolót?