Jó reggelt!
Ha arra azokra a fekete foltokra gondolsz, akkor az lehet az odaégett nadrágtól is. Szerintem nem kis munkával le lehet takarítani onnan, és akkor csak egy kicsit színesebb lesz ott a cső. Sajna teljesen nem lehet eltüntetni.
Én is otthagytam a nadrágom egy részét a kipufogón. Azóta viszont megtanultam a helyes "lábhasználatot".
a jelenség normális! Mindig a saját kipufjával futott...Ebben ott a katalizátor,ha jól tudom.... Milka majd pontosít
Viszont alaposan nézd meg! A bal oldalán feküdt már,a deklin látszik..(persze ez nem baj)..
Névre irva friss vizsgával,egy kis alkuval nem pénz érte(ha jó a masina) Csak a névre irás 100e ft
Értem én ezt a békesség dolgot,de!
És itt a "DE"-n van a hangsúly!
Akkor no nyitott dob,ledes lámpa,markolatfűtés,ledes irányjelző,stb.még sorolhatnám azokat a dolgokat,kiegészítőket,amit viszont szigorúan tilos felrakni,átalakítani stb.És ezek alol a dolgok alól nincs semmilyen kibúvó!
A rendőrök lehet szólnak érte,de "hivatalosan"jogszabályilag a motorkerékpár pont nem sorolható egyik jármű kategóriába se,ami bele esik a tilalmi listába!Ugyanis nincs olyan jogszabály a kreszben,ami az egy lámpa testtel szerelt,maximalizált 40-centivel a földtől lévő,stb fényforrásra vonatkozna!
JOGHÉZAG!
Csakis Siemens!
Nem a legolcsóbb sőt lehet a legdrágább,de nekem 5-éve hiba nélkül müxik,izzóstul mindenestül!Az is lényeg,hogyan,hova,ki szereli be!Nem mindegy!
Nézegettem a szetteket, vannak Philips izzós szettek és egyebek olcsón. Tudtok esetleg ajánlani valami konkrét tipus és helyet ahonnan érdemes vásárolni? Ami nektek már bevált. Egyébként a 4300K-s mellett tettem le a voksom. Nem is feltűnő és annak a legjobb a fényereje állítólag.
Ha arra azokra a fekete foltokra gondolsz, akkor az lehet az odaégett nadrágtól is. Szerintem nem kis munkával le lehet takarítani onnan, és akkor csak egy kicsit színesebb lesz ott a cső. Sajna teljesen nem lehet eltüntetni.
Én is otthagytam a nadrágom egy részét a kipufogón. Azóta viszont megtanultam a helyes "lábhasználatot".