Akkor levezetem. Megismerted petit a fazer fórumról mert írtál neki. barátok lesztek. együtt mentek motorozni. szép. holott nem is ismerted. szerencsés vagy, mert egy szimpi emberkével hozott össsze a sors.
én írok club130, válasz ide ne csatlakozz különben is ismersz e vkit hogy írol. ezért nem írok többet, nem leszünk barátok, nem megyünk együtt motorozni, nem szép. ennyi.
Csak egy ötlet volt, és csupán a viszonylagos olcsóság szólhat mellette. Én is csak megvettem, de csak próba miatt volt a motoron. Mondjuk ennek köszönhetően legalább le lett fóliázva a motor.
Nos, szó szerint engem sem. De én úgy érzem, és nekem ennyi is elég. De gondolom tőled nem kérdezték meg ismersz-e vkit hogy oda írogatsz. És ettől természetesen nem emberevők. Pláne hogy ezen fórum nagyja ott is képviselteti magát.
Azt neked kell tudnod mennyire éri meg neked beruházni az évi 1-2 szeri használatra!
Én sokáig 2-3 szor használtam egy évben,de akkor nagyon megérte!Főleg ha esett az eső!Ebben(jó minőségűben)tuti száraz marad a gönc!Meg ha oda érsz a szálláshoz leakasztod a két koffert,oszt fel van víve minden,egyben,szárazon,stb.Ha hosszabb távra,több évre számolsz szerintem simán megéri.még évi 1-2 használat ,ellett is!Ráadásul ha van,szerintem többet fogod használni,mert adott a lehetőség!Én például szinte ki se teszem a lábam Pestről a hátsó doboz nélkül!Sose lehet tudni,mit látok meg útközben amit jónak látok megvenni!
Csak ismételni tudom magam - egy adott stílusban feltett kérdésre teljesen más stílusban válaszolni nem szép. Persze utólag mindent bele lehet magyarázni mindenbe. De nem szeretném ezt tovább boncolgatni, mint azt mondottam, jó clubbozást...
A túrával kapcsolatban : igen eljutottam messzebbre, de nem túrázgatok, hanem a közelben dolgozom lassan fél éve, még a moci is otthon van, mert nem olyan a helyzet hogy kihozhassam. Az asszony volt kint párszor, így felderítettem a kisebb,olcsóbb, elfogadható szállásokat, no meg a látnivalókat.
Jó estét! Nekem gyári doboz van fenn (egy fórumtársnak hála ), és ott van kiemelő. Vettem anno nyeregtáskát, de nem raktam fel soha, mert a normális használathoz kellett volna egy eltartót kreálnom. Viszont ha van eltartó, akkor az index sem nyomódik. Esetleg lehetne Neked is egy nyeregtáska+eltartó párosítás a legegyszerűbb (és talán a legolcsónb) megoldás.
Én nem gondolnám, hogy el lettél hajtva a club 130-on, tény az hogy nem ismerünk, és talán erre kérdezett rá Pep, hogy miért csatlakoznál? ismersz valakit? szimpatikusak vagyunk?
Ha szimpatikusnak találsz minket akkor gyere el a gurulásokra és ismerj meg minket személyesen, nem harapunk!
Mivel ez egy nyilt fórum ezért túráink sem nem zártkörüek mi sem bizonyítja, hogy a club folyamatosan bővül!
Túráink jókedvben, sok nevetéssel, egymás vérének szívásával telnek, túl azon, hogy mindanyian azt csináljuk amit szeretünk: motorozunk!
Én nem érzem magam "Okosnak", szívesen veszem a tanácsokat túra ügyben merre menjünk, hol szálljunk meg, mik a látnivalók, stb.
Örülök, hogy eljutottál messzebbre és sikerült túráznod kicsiny hazánkon kívül is! kívánok neked baleset mentes kilómétereket 2012-ben is!
Csak már unom a témát.