Sziasztok! Nekem is MRA van rajta. Ha jól emlékszem 3 méretbe van-kapható.Nekem a nagyobb van rajta,túra,,,,,,,sötétített, nem éppen a legszebb, de szerintem praktikus.
Üdv!
Nincs egy olyan fotód, amikor ez van felszerelve a motorodra? Csak hogy lássam hogy néz ki. Magasat én sem szeretnék. Pont ez a bajom a mostanival is .
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kiváncsi. Túra plexi van a mocimon, ami nem igazán tetszik. Meg úgy érzem pont a fejemre veri a szelet . Jó áron tudnék ilyet venni. Ismeri valaki ezt a fajtát? Modjuk, nem valami részletgazdag fotó .
Az igazán szomorú,hogy meg se lepődök!
És persze segítsük a cigányokat (segéllyel,ruhával,lakással,stb.)4
Akkor még többen lesznek,és még több bűnt fognak elkövetni a becsületesen dolgozó,adózó emberrel szemben!
az a szomorú hogy ez egyáltalán meg történhet,,,,,,! :-(
Én úgy hallottam hogy idősebb korosztálynál, meg a nagyon fiatal ( szinte gyerekeknél ) próbálkoznak mert őket még talán be is tudják húzni aránylag könnyen....
Elég szomorú hogy itt tartunk,,,,
Ha 100 ból 1 embert megijesztenek ezzel akkor komolyan megtudnak károsítani. Az, hogy mi nem dőlünk be sajnos sok olyan ember van aki igen. Személy szerint nem kacsa, mert ez a falunkban is megtörtént, bár itt a félelem miatt. És még csak blokk sem kellett neki. A rendőr meg ki sem akart jönni.
amugy szerintem kamu az egész.
ha rendőr jön akkor meg kell hogy nézze a kamerás felvételt a cassa fölött. azon meg látszik hogy ki fizet.
de sajnos ott tartunk ebben a fene nagy demokráciában hogy mégsem kizárt hogy egyszer valaki vagy valakik bepróbálkoznak....
Ragaszd ki a Glockner matricát a plexire elvileg adnak!