hello.
minden rendben.
kedden megmütöttek,és ma már itthon is vagyok.
a tőlem megszokott tempóban gyógyulok.
a gurulás azonban még várat magáre kicsit......
de amig itthon vagyok begsiben,és már tudok menni...nos nyilván összerakom a vasat.
Az izzókról tudsz nekem mondani valamit? Mert most kocsiba és motorba is keresünk, egyenlőre saját motorom még nem tudom, hogy cseréljem-e, de párom biztos cseréli.
Tudom! Lesz jó kis tartóm külön legyártatva savállóból, ami polírozva is lesz. Majd úgy szeretném megcsináltatni, hogy sima "csomagtartóként" kiváló legyen. De ez szerintem már csak egy téli projekt lesz.
Meg a kék oldaldobozokat feketére kéne mázoltatnom. Bár így biztosan tudom, hol a motor széle.
Most már kéne motoroznom is, nem csak a gépet szépítgetni, mert az idei 1000 km egy kicsit karcsú...
Hát ne is sűrűn kelljen cserélni...
Nekem a '97-esen le kell venni a fejidomot...
Bár az sem nagy gáz... 2 tükör, 8 csavar, pár patent meg néhány műanyagdarab és már meg is van...
Ok köszi akkor most már ezt is tudom .Mondjuk érdekes hogy miota van nagymotorom izzot sose kellett cserélni amiatt hogy kiégett volna .Autoba annál inkább.ki gondolta volna .
minden rendben.
kedden megmütöttek,és ma már itthon is vagyok.
a tőlem megszokott tempóban gyógyulok.
a gurulás azonban még várat magáre kicsit......
de amig itthon vagyok begsiben,és már tudok menni...nos nyilván összerakom a vasat.