Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérni kel hogy mennyünk vissza az üzletbe,,,és nézzük meg a biztonsági kamerát! Ki mit vásárolt,,,,,,,,,
azt azért megnézném hogy velem mit kezdene.....
Erre van eszük, de hogy dolgozzanak... Befejeztem.
Ezt most kaptam!
Kedves Barátaim!
-
- Nem velem történt én is csak kaptam! Tanulságos és megszívlelendő az
- új "őrület". Döbbenetes!
-
- Személyes tapasztalatom egy kisebbséghez (rövidesen többséghez)
- tartozó személlyel. Legyetek éberek!
-
- Egy hipermarketban vásároltam, de a pénztári blokkot nem vettem
- magamhoz. Amikor a bevásárlókocsival az autómhoz értem, utánam fut egy
- cigány, azt állítva, hogy elloptam az általa vásárolt árut. Azonnal
- mutatta a (az általam eldobott/elhagyott) pénztári bizonylatot és
- nyomban telefonált (az volt neki...!) rendőrért.
-
- Az mentett meg, hogy bankkártyával fizettem. Amikor a rendőr előtt ezt
- kijelentettem, a "barna" azonnal elfutott. A rendőr szerint ebben az
- esetben az volt a szerencsém, hogy kártyával fizettem, különben
- előállított volna, hiszen a pénztári blokk nem nálam, hanem a
- cigánynál volt. Állítólag az ilyen esetek egyre gyakrabban
- ismétlődnek. A pénztáros nehezen tud (nem akar, vagy nem mer?)
- emlékezni a vásárlásra, hiszen naponta emberek tömegével van dolga...
-
- Molnár Ferenc r. fhdgy.
-
- Informatikus
-
- Terrorelhárítási Központ
-
- Operatív Technikai és Informatikai Igazgatóság
-
- Informatikai. O.
-
- Tel: 69-079.
-
- Mobil: 06-30-966-2340.
-
-
- __________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 6137
- (20110520) __________
-
- Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenõrizte.
-
- http://www.eset.hu
Szép napot!
Sziasztok!

Fájó szívvel meg kell válnom a gyöngyszememtől csakis anyagi okok miatt. Hirdetés megtekinthető:http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/50238

http://www
.kepesmotor.hu/honda-tura_sporttura/p652740

Sajnálatos módon eljött az amit egyáltalán nem vártam, el kell adnom. Ha kell valakinek szóljon...Alkuképes az ár, sürgős az eladás...

Üdv.:Horváth Ádám
tisztelet!
Folyamatban!
semmit se kell elkapkodni!Főleg a motovásárlást nem!
Végül elcserélted az xx-et?
Nekem meg a kommunikáció miatt!
A caberg csak ebbe adja a gyári szettet!
a napszemcsi miatt lett nyitható bukom is..
mert nem birom a napszemüveget ..De igy a beépitett az jó ..
Azon kívűl a zárt sisak az jobb választás SZERINTEM ..csak nem olyan komfortos..
Na...én is pont így álltam hozzá
Én erről a tipusról, sőőt! Erről a márkáról nagyon lebeszélnélek ha ittam volna pár sört. De mivel nem ittam, igy nincs kedvem sem energiám tépni a számat.
De sztem hagyd az agv-ket ott ahová valók. ( a polcon))
Sok sikert a választáshoz!
Köszönöm a tanácsokat! A hétvégén szétnéztem kicsit sisak ügyben. Elcsodálkoztam, hogy milyen ócska sisakokat akarnak eladni milyen komoly pénzekért. A legnagyobb negatív meglepetés az UVEX volt. Fele annyit sem adnék az UVEX sisakokért, mint amennyit kérnek értök. Próbáltam egy Schubert-et is, de abban még az is klausztrofóbiás lesz, aki nem volt eddig az annyira zárt. Próbáltam a Nolan N103-ast is. Igényes, szép sisak, de a felnyithatós nem az esetem vmiért (többek közt az ára miatt). Az első sisak, amire azt mondtam, nem rossz az a Caberg volt. Nem emlékszem pontosan a típusára (VS2 talán). Aztán benéztem a SHOX-ba. Negatívan álltam az AGV-hez vmiért (annak ellenére, hogy a krossz bukóm AGV és tökéletesen megfelelt), de kellemesen csalódtam. A Stealth SV-vel kezdtem (89 ezer) és végül arra jutottam, hogy a K3 fele annyiba kerül, nincs rajta annyi kiálló vacak (remélhezőleg ezért kevésbé zajos is) igényes, minőségi kidolgozás, designra is jobban bejön és ott és úgy illeszkedik a fejemre ahol, és ahogy kell (volt olyan sisak, ami felül szorított, arc résznél pedig egyáltalán nem tartott). Jó, nem kompozit héj és nincs benne napszemüveg. A napszemüveg eddig sem hiányzott, és igazából a kompozit héjszerkezet nélkül is megvoltam.
Tehát egy K3 Gothic lesz a befutó
koszonom
Murau és környéke és nincs messze a Grossglockner!Hotel Alpin Murau.http://www.sportmotor.hu/motor...
nekünk van egy caberg konda és nekem egy caberg justissimo
+ 1 hjc cl 14 Enyém
móninak egy KBC
Nagyon komfortosak a nyitható sisakok napszemcsi miegymás...
azon kivül egy kalap szar!
nehéz nagyon zajos! A justissimóval füldugó nélkül max 60km/h val lehet menni....
A Hayabusán mimimálisan halkabb volt..
De a hjc -hez(cl-14 zárt) képest HANGOS
kiprobáltam a gyógyszertári füldugót...Abban teljesen süket voltam..
Megvettem a motosafe-t még csak a zöld szűrővel probáltam...Nem reklámozom! De tényleg nagyon kényelmes és jó!Még beszélgetni is tudok benne,de aszélzajt nagyon kiszűri..
Maradék hallásom megér ennyit ...
sziasztok...
Volt xx-em nemrég hayabusám is másfél szezont
most fazer 1000 hajtok 1 hónapja...
A kuplung hang minden motoromnál jelen volt s most a fazernél is van!
25-52e közötti km futásuak a gépek...
Ha arrol a morajlásról van szó amit kiengedett kuplungnál hallani a behuzotthoz képest az mindegyiken megvolt!
Sárkány mester szerint nem kell vele foglakozni!Mert ugyis előjön elöbb vagy utobb...
Hozzáteszem Motul olajjal nekem sokkal halkabbnak tünik...
üdv
Ha valakit érdekel,van egy szép GORENJE fagyasztóládám eladó!
10.000Ft az ára
Ja igen!
Adatlapod töltsd ki légyszíves! Itt így szoktuk!
Köszike!
Ez egy elég összetett dolog!
Először is annyit elöljáróban!Ami másnak jó,nem biztos fogy neked is jó lesz,mivel mindenkinek más a fej formája!
Milyen tulajdonságot tartasz fontosnak(csendesség,szellőzés,kényelem,beépített napszemcsi,kommunikáció stb.) mert se bukót,se motort nem gyártatottak még olyat,ami minden szempontból jó!Legalábbis nekem!De ez lehet az maximalizmusomból fakad!
Ha eldöntötted a fent leírtak alapján mi a fontossági sorrend,akkor jön a pénz kérdés!Azaz mennyit tudsz(vagy hajlandó áldozni a dologra)!Én azt mondom 60.000Ft alatt ne nézelődj!Ha tudod ne csak felpróbáld(a már említett fejforma eltérések miatt),hanem esetleg menj vele el egy órácskára!Akkor kiderül hol nyom,meg hogy valójában milyen,megfelel e neked!Most már szinte mindenhol van erre lehetőség,persze ha leteszed az árát,de ennyit megér szerintem!
Ja igen!
CSAKIS ÚJAT VEGYÉL!
Nekem most CABERG SNTESI van!Mondjuk úgy meg vagyok elégedve vele!Nem hangos,nem rázza a fejem nagyobb sebességnél,jó a kommunikáció benne(180.ig nem nagyon mondják meg a telefonban,hogy motoron ülök)!Jó benne a rádió is,stb.
koszi
Szevasz!
Innen tudsz túraútvonal ötletet meríteni.
Szia!
Nézz utána! Nekem van két pár zsír új fékbetétem. AP RAcing.
Már egy ideje ott figyel a polcon, de még félig sincs kopva a sajátom.
Nem a gagyibb fajta.
Ha érdekel, 14 000-ért odaadom a két párat.A gyári 15 000/1 pár.
Üdv
Üdv!
Az ÉN véleményem: Nolan! Nyilván más mást mond, nekem ez nagyon bejön. N103-om van, és legközelebb is az lesz, ez már biztos. Nehéznek nehéz, de a felnyithatóság ezt megkívánja. Nem hangos, nekem kell a beépített napszemcsi, és szeretem a szelet is, ezért sokat megyek felhajtott állrésszel. Röviden ennyi.