Nekem semmi bajom vele. Eddig. A leghosszabb utamon (1 nap több mint 650 km) sem találtam semmi kivetni valót benne. Jó volt, fogta a szelet. Nekem a kormánnyal van bajom. De tanult kollégám megmagyarázta, hogy nem a japán mérnökök tévedtek, hanem a genetika szúrt ki velem.
Szép napot!
Csak az lehet a kérdés, hogy a túrás, vagy a sportos van-e Hajeknek. Nekem ugyan gyári plexim van, de ha cserélném csakis MRA-ra esne a választásom.
Tehát. a gyári, vagy komojabb plexi úgy van kialakítva, hogy az idom alá becsúszó rész egy anyagvastagságnyit el van nyomva . Ezáltal a külseje szintbe van. Amit belinkeltem, ott vagy nem látom ezt az alakítást, vagy nincs is ? És ez miatt ázik be a lámpa fele, vagy pontatlan kialakítás miatt?
Oké! Ha nem túl magas érdekel. Az enyém túraplexivel olyan mint egy óriásrobogó . Meg akkor inkább a mellkasomra nyomja a szelet, mint a fejenre (gondolom).
Csak az lehet a kérdés, hogy a túrás, vagy a sportos van-e Hajeknek. Nekem ugyan gyári plexim van, de ha cserélném csakis MRA-ra esne a választásom.
Igaz," moslékkal is lehet tüzet oltani!"
Nem 1 igényes darab, azért ennyi az ára. Szélvédelme jó, aztán ennyi........!
Ha érdekel, van még 1 bontatlan MRA-m is, teljes fekete. (minden ből 2db-ot rendelt kedvenc kolléganőm!)
Azt beszáron átadom, ha érdekel.
Üdv.: Hajek
Hello XX!