Sajna nem tudom.
Nagyon korrekt az Úr, megszeretne tőle szabadulni. Nem új áron, de nem is akarja elkótyavetélni.
Érdeklődjétek meg, egy telefont megér. Sajna mikor megvette a mocit, rá két hétre mások hibájából totálra tört. A plexi már akkor meg volt rendelve. Azóta ott porosodik neki a polcon, dobozában, a K1200-ra nem kompatibilis
(Neve: Szalai GYörgy)
A mai napon összefutottam egy régi XX-es úriemberrel.
A madara már elrepült, átült egy K1200-re, és maradt neki egy zsír új füstszínű MRA túraplexije, amit piacra szeretne dobni.
Ár megeggyezés szerint.MEgígértem Neki, hogy fedobom a fórumra.
Elérhetősége: 20/928-1797
Széles utat Mindenkinek!
Ebay, Vatera, Willhaben.at, expressz... napi rendszerességgel...
4 hónap alatt állt össze... Meg a kassza sem érezte meg annyira... Időm meg volt rá bőven a télen, amíg atomjaira szedve hevert a Madár... De most legalább lehet menni, asszonynak is elfér minden cucca...
Sziasztok!
Én a tavalyi nyeregtáskás szezon után döntöttem a dobozok mellett...
2 db Givi E360 (40 l) + egy E52. Hozzájuk egy Wingrack szett. Mindent innen-onnan gyűjtögettem össze a téli hónapok alatt, de megérte! Egyedül a spec tartót kellett rendelnem a Wingrackhez boltban, Fájt is rendesen.. Így állt össze:
- 2x E360: 110 Eur
- 1x E52: 100 eur (vmi Yamaha Monorackkel együtt, amit később eladtam 10000 Ft-ért.. )
- Wingrack 2 oldala indexekkel: 30 eur
- hátsó platni: 3000 Ft (+homokolás-szinterezés: 1500)
- Wingracktartó az XX-hez: 18000 Ft (!)
- Belső csomagrögzitő E52-höz: 2500 Ft
- meg 1,5 óra meló, mire összehoztam a E52 zárját a 2 oldaldobozéval 1 kulcsra...
Így kb. 78000 Ft-ra jött ki tokkal-vonóval a 130 liter csomagtartó...
És hogy még mire jó? Pénteken a garázsból "kitolatva" a murvára, kicsúszott a lábam és sikeresen a jobb oldalra átestem a vason..
A Wingrack-bukógomba-kormányvégsúly kombó sikeresen megvédte a fényezést és az Akrát is!
Nekem meg színesebb lett a lábam... de nem gondoltam, hogy már egy mosáshoz is bőrbe kell öltözni...
köszönöm szépen a hozzászolásokat a gumitémához igyekszem szervezkedni.Mult héten az eggyik helyen azt mondták nem tudnak rendelni mert hiány van a pilot roadbol raktáron ,de ez változhat rövid idön belűl pénteken csörgök mizu van ha nincs keresek máshol.Doboz téma ,ha már feljött kész lett a tartoszerkezet rozsdamentes anyagbol .Ihletet a forumrol meritettem felrakom a fotogalériámba ott megtaláljátok .A dobozokat az elözö tulaj adta a motorhoz meg persze a tarto vasat is ,csak sima vasbol meg picit másmilyent .Gondoltam nagy unalmamba megprobálok csinálni egy picit tetszetösebbet.
Üdv,
szerintem sem lesz jobb a 190-el. De ha olyat tudsz szerezni végül is fel rakhatod. Max. optikai tuning jellege van, és az olyan , h az is valami ha nem lesz szarabb.
A road 3 gumira , ha azt szeretnél, akkor kezd el rágyúrni, mert jó áron nem nagyon van.
Én most tervezek egy házi oldaldoboz tartót és utána használt GIVI dobozokat nézek hozzá.
Ha találsz 100 körül és neked addigra már van akkor szólj ám nekünk.
Sajna nem tudom.
Nagyon korrekt az Úr, megszeretne tőle szabadulni. Nem új áron, de nem is akarja elkótyavetélni.
Érdeklődjétek meg, egy telefont megér. Sajna mikor megvette a mocit, rá két hétre mások hibájából totálra tört. A plexi már akkor meg volt rendelve. Azóta ott porosodik neki a polcon, dobozában, a K1200-ra nem kompatibilis
(Neve: Szalai GYörgy)