,,Ha az xx féktől jobb" Hámivanveledtemágyáárfiu?
Nem az xx-nek van jó féke, hanem a busának szar. Egyépként szinte minden motoron jobb a fék mint az xxen.
Hát kíváncsian várom. Ha XX féktől jobb akkor nem semmi lehet. Az meg lehet, hogy XX mellé majd egyszer VFR1200 lesz. A kardán különben nagyon bejön. Nincs lánc kenekedés, meg utánahúzás ....stb.
Ott leszel Te is?
Majd, ha kipróbálod, sztem a "kezd tetszeni"-ből "qrvajó, kell egy ilyen" érzés lesz... Nekem így volt...
Csak a szélvédelme kicsit hiányos, de én nem is az a tipikus motoros vagyok, akire tervezik az ilyen gépeket... (185 cm, 100 kg)
Mikor mentek csütörtökön?
Ja! És a fék.... Hmmmm...
Száraz úton rányúltam csak úgy 2 ujjal, ahogy az enyémre szoktam. Na, ezt nem kellett volna... Az ABS mindjárt megbirizgálta az ujjam, és lassult olyat, majdnem lefejeltem a plexit.
Nem akartam elfogult lenni, de mikor vissza kellett adnom, majdnem sírva fakadtam....
Ugyan az a CBR600F piros-fehér-fekete. Párom vezetett én hátul. 1 motor volt. Mivel 2 XX is fekete volt utassal dobozzal, így nem tudom melyik lehettél, de egyszer a Vp, gyűrűn szembe a Füredi leforduló előtt. Másodszor a Csopak-Füred ugyancsak szembe.
Ugye, mondtam, hogy gyere szombaton..
11 után szinte senki nem volt, lehetett vna körözni...
Én meg elraboltam zárás után, vasárnap estig...
~480 km volt a menet... Hát... A véleményem...
Asszem megtaláltam a Madaram utódját..
A V4-et szokni kellett kicsit, meg a terhelésváltási reakciója kicsit durva volt nekem. Talán a kardán miatt? Nemtom, de meg tudnék vele barátkozni hamar....
Csak ezek a mocsks anyagiak ne lennének...
Láttam ma Veszprém elkerülő felé Balatonfüred felől kettő gyönyörű fekete XX-est is egymástól - szerintem - függetlenül.
No megy egyet Veszprém elkerülőn is...
Nem közületek volt valaki véletlenül?
Sziasztok!
Érdeklődnék XX-tulajoktól, hogy levett gyújtás mellett miért merül le az aksim kb 20 perc alatt. A jelenség nem mindig áll fent. Ezért nem tudtam még kiszürni a problémát. Feszszabályzót már cseréltem és a kábelköteget az elejétől a végéig szemrevételeztem de semmi. Ezért kérem tőletek, hogy akinek volt hasonló baja az segítsen ebben a problémában. Válaszotokat előrre is köszí.
Nem az xx-nek van jó féke, hanem a busának szar. Egyépként szinte minden motoron jobb a fék mint az xxen.
Hello fixix!