Szép Napot másnak is!
Szép XX-es naplenne,ha találnék társat guruláshoz.Panaszkodnék egy kicsit!
Vagy én keresgélek rossz helyen,vagy tényleg elfogyott a pénzük a motorosoknak egy-egy félnapos gurigához.Sem a múlt héten,sem most nem találtam semmi kiírást kirándulásokról.Engem sem vet fel a lóvé,de ha már fizetem a banknak a mocit,legalább mennék vele egy kicsit.És pont ezért,meg a család miatt,nem 2-3-7 napos nagy túrákról álmodozom.De semmi!
Ha valaki -jólelkületü- olvassa ezt a siránkozást,és megsajnálna,árulja már el,hol szoktak túrákat,fagyizást,stb megbeszélni az XX-esek.Vagy aki olvassa ezt a topikot.
Köszönettel :egy szomorkodó XX-es.
Nem igazán a csapágy!
Bár az se lehet olcsó!
hanem a járulékos alkatrészek!Ilyenkor már kuplungkosár,akkor meg már kuplunglamellák,tömítés,stb.
Sajna ez is egy az XX-betegségekből!
De így még elmegy 150.000km-et!
Jobb minőség nincs!Viszont van rossz tervezés!Ez van!
sziasztok
58 000-ezer km -van a motoromba és hidegen a bemelegitési fázis alatt nagyon hallani azt a bizonyos kuplunghangot.Igy vettem a motort nem ujdonság ,de engem zavar .Érdekelne hogy cserélt -e már valaki csapágyat benne ,mert ha jol tudom ez okozza ezt a bizonyos hangot a kinyomocsapágy ha jol tudom .Van estleg infoja valakinek mennyibe kerűl kb a csapágy ? A hondátol érdemes ezt megrendelni v egy sima csapágy űzletbe is lehet bele jo minöséget kapni? Gondolom még eggy oldaldekli tömités estleg ami kell hozzá? elöre is köszi a válaszokat A forumot böngészve és innen ihletet meritve csináltam egy uj doboztarto szerkezetet rozsdamentes anyagbol ,ha felszereltem csinálok pár fotót felrakom háha másnak is ötletet adok ezzel.
Halihó,
2000-es CBR 1100 XX-hez keresek feszszabályzót.
Ha van egyéb ötlet, van-e valamilyen jól működő utángyártott, hol beszerezhető stb, stb
Köszi
TT
Szia
Akkor tutira láttalak! Bár hogy melyik voltál Te nem tudom, mi egy piros-fehér 600F3mal. Én vezettem Párom mögöttem
XX-eseknek mindenek elég nagyot intettem én tuti, a mögöttem ülőt nem néztem De szerintem ő is
Engem nagyon magával ragadott a vas. Párom is azt mondta, hogy neki is kényelmesebb. Kicsit klikkelgetni kellett volna, hogy a súlyom alatt tökéletes legyen, de így alapon is nagyon jól érezhető volt. Simán lapra lehetett tenni, pedig a RoadSmart gumik vannak rajta. Elötte nemsokkal karikáztam az új CBR 600F-el, a kezelhetősége inkább arra emlékeztetett, mint az XX-ére. Mondjuk nekem furcsa volt a V4 állandó rezgése, de azt hiszem, könnyen meg bírnám szokni!
Apám (régi motoros, mellesleg gépésztechnikus) megnézegette, hümmögött, aztán csak annyit mondott: ez egy átgondolt, műszaki remekmű... Vittem már haza pár motort, de ilyet még nem hallottam tőle...
Biztos, hogy a formavilága ízlés dolga, de nekem pont egy ilyen bringa a vágyam. Eddig az XX volt, be is vált maximálisan, de mostantól...
Csak az a baj, hogy ez sokáig még vágy is marad.
Üdv! Szóval téged is megfogott az új VFR? Én pont egy éve, mikor bemutatták, több mint egy órát körözgettem az automata váltóssal. Hihetetlen. Mondtam a Hondás embernek, hogy csak akkor vagyok hajlandó menni vele, ha jobb mint az XX. Azt mondta, hogy támasszam le a biciklimet és nyugodtam üljek rá. Nagyon jó a váz és a fék is. A blokk szerintem nem húz jobban mint az XX, de sokkal könnyebbnek tűnik, pedig nehezebb. Élmény, de kicsit drága.
Sajnos(?) én sem leszek ott.. Mecsekbe megyünk randalírozni a 7 végén.
Elvileg Bryan megy, a 600F (fekete) meg az Xrunner kombóval, meg zászlók, meg miegymás...
Legalábbis szombaton még ez volt a terv...
Nameghogy péntektől be lehet szivárogni tesztvezetni az Xrunnert.. Feltéve, ha ideér..
De ezt csak halkan súgtam....
Azért azt ne tessék elfelejteni, hogy itten 6 dugattyús radiális satuk dolgoznak...
Nem leszek délelőtt, megyek Esztergomba. Utána valszeg hozzuk az Xrunnert Budaörsről...
Remélem pénteken meg tudom kergetni azt is egy kicsit...
Szombaton kint lesz (ha megkapjuk) a 600F-el együtt Veszprémben a vezetéstechnikai tréningen!
Én kurva sokat kisérleteztem az xx fékeivel. Volt hogy gbontottam dual rendszert, fémfékcső, másik munkahenger stb... De sose lett az igazi...
Azért hiszed azt ,hogy jó mert kurvanagy biztonságérzetet ad a dual rendszer. De ha odaállok melléd egy akármilyen sport/sporttura motorral, hidd el hogy hamarabb megállok mint Te a zixixel.
Versenyek vannak..... (bár én is csak a neten köüvetem) Alpok Adriára szoktam kimenni bámészkodni. (csorgatni a nyálam)
A gixxeremet elvitték. Sikerült jó áron tovább adnom. Ugyhogy nem volt mivel idáig...
Ugy néz ki V2 kupán nyomom tovább egy SV 1000 nyergében. Meglátjuk mi lesz még idén....
De hétvégén lenyomtam vagy 800 kilcsit egy xx nyergében...
Szép XX-es naplenne,ha találnék társat guruláshoz.Panaszkodnék egy kicsit!
Vagy én keresgélek rossz helyen,vagy tényleg elfogyott a pénzük a motorosoknak egy-egy félnapos gurigához.Sem a múlt héten,sem most nem találtam semmi kiírást kirándulásokról.Engem sem vet fel a lóvé,de ha már fizetem a banknak a mocit,legalább mennék vele egy kicsit.És pont ezért,meg a család miatt,nem 2-3-7 napos nagy túrákról álmodozom.De semmi!
Ha valaki -jólelkületü- olvassa ezt a siránkozást,és megsajnálna,árulja már el,hol szoktak túrákat,fagyizást,stb megbeszélni az XX-esek.Vagy aki olvassa ezt a topikot.
Köszönettel :egy szomorkodó XX-es.