Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Krisztián felesége vagyok. segitsetek valami mentő ötlettel,ugyanis összeszerelés közben eltörte a párom a motor tükörjének a gömbcsuklóját ,és ha ez még nem lett volna elég rögtön utánna a tükröt is,szóval építő jellegü ötletek kellenének,mert ez az állapot tarthatalan! .elöre is .
u.i.mi ujság a találkozóval?
üdv Nektek,Bella voltam

Holnap tudom csak (sok volt a dolgom )
basi: sikerült feladni a végeket?

Tényfeltárás:
Túraplexi akkor kell, ha 200-as átlag tempót akarsz elérni és emiatt nincs időd megállni, így menet közben is tudsz rágyújtani és cigizni. Opcionális plusz költségként jelentkezik ilyenkor a felhajtható sisak is, a zárt sisakban való dohányzás rossz látási viszonyokat okoz meg kiégeted a parázzsal a plexit, így az nem ajánlott 220km/h felett.
Következtetés levonása:
Ezért nem dohányzom, 200-ig nem kell elbújni a sima plexi mögé sem, nem verem magam plusz költségekbe.
Következmény:
A megmaradt pénzt motorra költhetem.
Pontosan, a balos a túra,
sima plexis vagyok igy is kur,a jó a szélvédelem szerintem,
ha ilyet tennék fel lehet el is felejteném,hogy motoron ülök
pont jó ez igy nekem
Szabadság érzés legalább megvan
Szerintem ilyesmi lehet a különbség...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000f-5083881
Ez meg hosszú ŐŐŐ-vel csörög:D:D:D
De ha az összes láncot kicseréltette volna akkor már 200 000Ft fölöttire rúgna a javítási számlája:S ami ránézésre nem hihető...:D
Én is simaplexis vagyok:S
Van valakinek túraplexije?
Leírhatná a különbséget a gyári között!
Nekem - azt hiszem - gyári van, de amióta Kestejan keresi, engem is érdekel, hogy mekkora az eltérés?!
Esetleg kettő képpel illusztrálva...
köszönöm!
Üdv. srácok.
Elég régóta keresek (sikertelenül) SC24-es túraplexit jó állapotban (két éve átrepülés közben eltörött) vagy karcos/repedt/törött is érdekelne mintának. (szatunánál megcsinálnák de mondták hogy vigyek mintát leformázni mert csak gyárijuk van)
Azt tudom hogy lehet kapni Bullstert vagy MRA-t de annyiért valahogy (30e környéke) nem szeretnék venni.
Ha esetleg valakinek van ilyen plexije vagy ötlete, ne fogja vissza magát és szóljon, FZR fórumon mindennap elérhető vagyok. Előre is köszi.
jó napot elöre is köszi ha valakit érdekel május 25-26 motoros találkozo Füzesgyarmaton Anonymus me rendezésében azt szeretetel várjuk.....
Jól van csinálok amúgy nem sok idő leszúrni , a polirozás annál inkább
Szép munka!
Gondolkodtál már sorozatgyártáson?Lenne pízet sörre!Öööö...leszek a sales manager-ed,ok?Alig kérek 80-90%os a haszonból!
Remélem eljutok egyszer arra szintre, hogy én is tudok majd másoknak segíteni ilyen-olyan szereléseknél...
Szerintem lehet erősíteni a "rekesz" izmokat !
Ez a kormányvég nagyon ott van!
Le a kalappal!
Mennyi ideig tart egy párat megcsinálni?
Én is beállok a "pofátlanok" közé és kérnék egy párat, ha lehet!
Remélhetően holnap megérkezik a csomag az Y csonkkal!
Sms-ben vagy e-mailben küld már el a számlaszámod, mert kihagytam a dobozból postaköltséget!
Köszi!

Basi: A helyedben elgondolkoznék mégiscsak az oldalkocsis cbr-en, abba sok belefér... esetleg hívunk segítséget meginni...

cubét sem felejtettem el ám a torokgumival
attisk meg bevitt Pestre a blokád alatt
valamint számlálatlan hála a fórumlakóknak és párjaiknak a pólókért, a szervezésért, az ötletekért, a jó tanácsokért
... lehet lassan nekem kell egy oldalkocsi hogy eljussak a sörös hordókkal a talira?
Majd csinálok
Valami azt súgja,hogy több sört kapok találkozón mint amit meg tudok inni
Jó Neked!
Én tartom a rekordot, megyek reggelizni.
valaki ha-ho
nálunk meg gomboc lesz valami pörkölt jobb lenne
basi szép let a kormány vég suly kérhetnék én is egy párat
ne bassz dolgozom du vagyok
OK, te már kész vagy, nem ihatsz többet mert nem jut másnak
Valamit magyarázott a Doki ,valami 1,2 gigamittoménmiről
de nem figyeltem rá ,kellett sokat számolni nehogy elbasszam téridőkontinuomot
Na jóvan ,fluxus kondenzátor nem is kell hozzá?