Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki jár még bontóban és találna a kormányomra vagy elfekvőben lenne neki otthon felesleges:
- 3 takaródugó a végekre (belső átmérő méretek a képen)
- ill. ha szerezne nekem a piros kör által jelölt helyre egy kis dombor honda emblémát (emlékeim szerint ezüst szinű négyzetes műanyag, elvesztettem valahol) azt megköszönném.
2-3 ezer forintot megérnének nekem.

Kis szépítgetési céllal. Ezek nélkül is működik a motor, de egy picit talán emel az eszmei értékén.
Karkrisztian:
Mázlid van, megtaláltam a dugót: (méreteket lásd a képen)
Ha kell, adsz egy postacímet vagy ha környékbeli vagy személyesen átadom.
Tényleg, a várost azt beírhatnád az adatlapodra, akkor fel tudnálak tenni a cbr1000f-esek térképére.
Viz cső problem: kellene egy átmérő,savállóból jó lesz
Kormányvégsúly:ma csinálom savállóból
picsába megen dolgozom
de van értelme
Na jól van,csak indul a mandula(republik)!FELNI kéne még két darab és homokfutó még lehet belőle ,verhovina blokkal ütős lenne
Muternál a pincébe ha jól emlékszem van egy tekerős verhovina blokkom.Akkor postázom is neked.
Ali, én is adok egy első felnit :-) Eldőlni már nem fog a drag... :-)
OK moderálom magamat és várom a további fölajánlásokat!
Mondom,hogy adok egy felnit,kezdésnek elég.Ne elégedetlenkedjééé.
Több parizert fogok enni ezúttal meg száraz kenyeret hogy össze jöjjön a rávalóm.
Építenék én dragstert szívesen de szponzorokat kellene hozzá keresnem ahhoz meg pont nem jó helyen járok itt (anyagi vonzatát nézve)de köszönöm az adományt
Különben tavaly vettem a vakerán 6pénzért 90%-os.Aki el nem issza ,annak fussa rá.
Sok rajta az érték,azokat meg észreveszem messziről bármilyen motoron! És ez téged is minősít
Méér mindig az enyémet akarod szétszedni.
Viccelsz,csavarozva!Nehogy lefujja a szél.
Valóban ez a legegyszerűbb és még praktikus is.
Én is állandóan ebbe a csávába esek!Kell a lóvé szeszre is...
Hű annak a bt 14es első gumidnak nagyon tudnék most örülni!
Én eddig Kestejan ötletét próbálom megvalósítani:
Fain ez a karbonmatrica!
Mikor megvettem a motort azon gondolkodtam mivel is tudnám feldobni?
Kitaláltam, hogy bevonom az összes idomot karbonmatricával, rendeltem is mintát...
Aztán jöttek a kis problémák és egyre kevesebb pénz maradt rá...
Most is úgy van, ahogy vettem!
Lényeg, hogy menjen!
én úgy gondolom sima rézcső kell szögben megfelelően összefűrészelve majd forrasztva!Hátha basi vágja ezt a hegesztős szakmát.
ha már ott álltam a géppel csináltam a csomagtartó szabadalmamról is pár képet hátha valakit érdekel....
Szia Basi22!
Úgy néz ki megint a szakértelmedre lenne szükség!
Arra gondoltam, ha elküldeném az enyémet abból meg tudnád-e szerkeszteni?
Hétfőn, vagy kedden szétnézek a szerelvény boltokban, lehet-e kapni valami hasonlót, vagy amiből könnyebben ki lehet hozni.
bocsi nem 90 enyhe 20 fokban áll egymáshoz képest de látszik is!Ma meló után délután unalomból bevontam karbonmatriacával a lengővillámat így már nem fog állandóan berepedezni a lakkom a kurva tükörpolíron!
Szia!
Kár, pedig fogyóeszköznek néz ki!
Nem tudom, hogy Basi22 tud-e rezet forrasztani?!
Na majd meglátjuk mit mond!