Ha valaki jár még bontóban és találna a kormányomra vagy elfekvőben lenne neki otthon felesleges:
- 3 takaródugó a végekre (belső átmérő méretek a képen)
- ill. ha szerezne nekem a piros kör által jelölt helyre egy kis dombor honda emblémát (emlékeim szerint ezüst szinű négyzetes műanyag, elvesztettem valahol) azt megköszönném.
2-3 ezer forintot megérnének nekem.
Kis szépítgetési céllal. Ezek nélkül is működik a motor, de egy picit talán emel az eszmei értékén.
Karkrisztian:
Mázlid van, megtaláltam a dugót: (méreteket lásd a képen)
Ha kell, adsz egy postacímet vagy ha környékbeli vagy személyesen átadom.
Tényleg, a várost azt beírhatnád az adatlapodra, akkor fel tudnálak tenni a cbr1000f-esek térképére.
Építenék én dragstert szívesen de szponzorokat kellene hozzá keresnem ahhoz meg pont nem jó helyen járok itt (anyagi vonzatát nézve)de köszönöm az adományt
Fain ez a karbonmatrica!
Mikor megvettem a motort azon gondolkodtam mivel is tudnám feldobni?
Kitaláltam, hogy bevonom az összes idomot karbonmatricával, rendeltem is mintát...
Aztán jöttek a kis problémák és egyre kevesebb pénz maradt rá...
Most is úgy van, ahogy vettem!
Lényeg, hogy menjen!
Szia Basi22!
Úgy néz ki megint a szakértelmedre lenne szükség!
Arra gondoltam, ha elküldeném az enyémet abból meg tudnád-e szerkeszteni?
Hétfőn, vagy kedden szétnézek a szerelvény boltokban, lehet-e kapni valami hasonlót, vagy amiből könnyebben ki lehet hozni.
bocsi nem 90 enyhe 20 fokban áll egymáshoz képest de látszik is!Ma meló után délután unalomból bevontam karbonmatriacával a lengővillámat így már nem fog állandóan berepedezni a lakkom a kurva tükörpolíron!
- 3 takaródugó a végekre (belső átmérő méretek a képen)
- ill. ha szerezne nekem a piros kör által jelölt helyre egy kis dombor honda emblémát (emlékeim szerint ezüst szinű négyzetes műanyag, elvesztettem valahol) azt megköszönném.
2-3 ezer forintot megérnének nekem.
Kis szépítgetési céllal. Ezek nélkül is működik a motor, de egy picit talán emel az eszmei értékén.