Attis hívtam ma haveromat de ma árulta el hogy nem is ő csinálta anno hanem egy cégnél ahol akkoribann még dolgozott a tesója (érdekes módon mikor odaadtam neki 20 perc múlva hozta a kész darabot)szóval most körülményes lenne kicsit ,viszont kattintottam párat az idom lebombázása nélkül hátha basi megcsinálná!
Tomi,a 21 -en nincs ilyen műanyag kupak,mert ott teli az idom:)Ma voltam mikulás felvonuláson 90km-t raktam a vasba!Qrva jó volt,Tike bánhatod hogy nem jöttél.Ha akarjátok rakok fel képeket.
Csak az a bajom ezekkel az oldalkocsis gépekkel hogy nem,illetve (egyes típusknál)csak korlátozottan lehet dönteni!Nekem viszont az adja a motorozás sava-borsát..
Ali ha már online kapcsolatban vagy a Jézuskával,csapd hozzá a kérésedhez hogy nekem is!
Nem tudom,szerintem nem illik bele a képbe egy ilyen széles kormány,meg aztán nagyobb tempónál ki is van az ember feszítve,a menetszél meg ugye...
Szia!
Ez másnak is probléma!
Jelenleg Basi22 van ráállva a témára
Röviden: én elküldtem Neki mind a kettő deknitakaró műanyagot, amit megpróbálnak "klónozni", remélhetően sikerrel!
Majd nézegesd a fórumot, mert biztos vagyok benne, hogy több hozzászólás lesz mikor elkészül a mintadarab!
Sajnos a bal oldali deknitakaró műanyagom hiányzik:S a jobb meg karcos:S ha valaki tud újat vagy u.olyat nem 20-ezerér akkor legyen oly kedves és szóljon!
Szerencsére az összkép az rendben van!
Képen jól néz ki, de jó pár fül le van törve, ami csak a szerelések közben derültek ki, meg vannak rajta javítások, amiket nem fejeztek be, vagy csak úgy "sikerült"!
Ránéztél a gáz bovdenemre?
"Benne leszek a tévében, benne leszek a tévében...."
Jó Neked, mehettél egy kicsit....
A képek "kötelezően" jöhetnek!
Egész eddig rohadt számítógép hálózatot építettem.
Karkrisztian: A kormányvég kupakot ma nem tudtam megkeresni, most meg már tök sötét van. Holnap viszont megnézem, nincs semmi dolgom végre.
Nem tudom,szerintem nem illik bele a képbe egy ilyen széles kormány,meg aztán nagyobb tempónál ki is van az ember feszítve,a menetszél meg ugye...
csak azt nem tudom, hogy a 21-esen és a 24-esen megegyezik?
Ez másnak is probléma!
Jelenleg Basi22 van ráállva a témára
Röviden: én elküldtem Neki mind a kettő deknitakaró műanyagot, amit megpróbálnak "klónozni", remélhetően sikerrel!
Majd nézegesd a fórumot, mert biztos vagyok benne, hogy több hozzászólás lesz mikor elkészül a mintadarab!
Sajnos a bal oldali deknitakaró műanyagom hiányzik:S a jobb meg karcos:S ha valaki tud újat vagy u.olyat nem 20-ezerér akkor legyen oly kedves és szóljon!
Előre is köszi:D
Képen jól néz ki, de jó pár fül le van törve, ami csak a szerelések közben derültek ki, meg vannak rajta javítások, amiket nem fejeztek be, vagy csak úgy "sikerült"!