Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megkaptam a lehető legtöbbet:örömkönnyet a fiam szemében,meghitt családi estéket,a széleskörű rokonság vacsora utáni zsivaját,és mindent amitől olyan igazi karácsony a karácsony...
Gyaaaaa de jó már itt valakinek!
Bár akinek olyan szép nagy fája van.. (tudom, csak gugolsz)
Én tavaly előtt Fateromnak vettem egy sityakot.
Nekem Zoknit, pulcsit, bemelegítőt..)
Üdv.!
Ennyire szeretem a karácsonyt,ahogy a kép is illusztrálja..
A drága kis oldalbordámtól kaptam egy tuti kis bukót...
Hát,nem drága?
Nektek,mit tojt a jézuska?
Boldog Ünnepeket Nektek!
Először is Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog újévet kívánok!
Köszi a sok infót megfogadom a tanácsokat és maradok a MOTUL 5100-nál a castrol-tól félek, mert autóba azt használom és nem tartom jó olajnak, persze a motor más. Láncfeszítőre alszok és valóban a legjobb árajánlat 42000 HUF volt ami megilyesztett, de csak gyári van... és kolegám azt mondta, hogy kb 1 láda sör alatt ki lehet cserélni:D Találkozóban benne vagyok bármikor Én most is mindenhova "motorral"(robogóval) járok mivel utálom az autót:D mégegyszer sok sok innnivalót mindenkinek! én már gurulok annyit ettem:D és még fogok is!
Sziasztok!:)
Köszönjük, Mi is viszont kívánjuk Nektek is!
Irigykedem...Bár én meg voltam mikulás,az is fasza volt 80km-t motoroztam.Reggel M5 bevezető meg a Méta utca tükör jég.Ha hazajössz talizhatun egy kávéra a rákosban,Karkrisztiánt is megpróbálom elcsalni,szintén Pomázi.Már ha van kedvetek...
Bizony! Lejött ismerősöm, hát előtoltam a mozdonyt és beröffentettem, ha meg már ott ketyegett mellettem,akkor elmentem egy 20 Km-es körre, csak hamar ráfagyott a köd a plexire kívül -belül (egy idő után már nem tudtam lekaparni menetközbe). De olyan jó volt.. Utána meg a Schwalbimat zargattam meg elég rendesen. S igen, most itthol vagyok, de 26.-án megyek vissza fel.
Üdv. Néktek!
Boldog karácsonyt és kilométerekben gazdag új évet kívánunk itt mindenkinek az FZR fórumról. Kívánom nektek hogy legyen itt is egy olyan összetartó és baráti társaság mint ami "nálunk" kialakult az évek folyamán.
Miiii? Te motoroztál tegnap?Otthon vagy Debrecenbe?Tudom sok a kérdés.
Hát rá kellett jönnöm tegnap, hogy az autósok elszoktak a motorosok látványától...
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
sziasztok segitség!az alapjárat csavart letörtem igy most nincs alapom hogy lehet egyszerüen cserélni.azt ami bal oldalon van .
Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok, főleg a megértő családtagoknak!
Szia!
Megjött az Y csonk!
Köszönöm!
Nagyon klassz!
3,8 liter motor olaj
szűrővel együtt
Boldogságosat minden CBR 1000F tulajnak

Tudom!Azért küldtem nektek!
Üdv:Bea
menyi olaj fér a sc21-es be,kormány vég 18.8mm nekem is.
köszönjük én is Boldog kárácsonyt mindenkinek és sok hasznos ajándékot a jézuskátol
Gyönyörű szárnyak.
Köszönjük.
Köszönjük szépen,és viszont kívánunk mindenkinek boldog,szeretetteljes Karácsonyt!
Meg küldök Nektek Őrangyalkát!Legyen ki vigyázzon rátok!
"Kék-fehér lett minden,kis dudaszó hallatszik éppen.
A motorok ma táncra kelnek, ponyva alatt énekelnek.
Mosolyogva mondják neked:
jövőre Boldog Motorozást Veled!"

Nagyon-Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Mozdonyos Úrnak és Kedves Családjának!
Kedveseim!
nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat,viszont is kivánok Nektek minden szépet és jót,valamint kellemes ünnepeket,az új esztendőben pedig sok-sok napsütéses kilómétert .
Bella