Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az fiam bármire,Színültig kell pakolni friss trágyával!
Lehet ez csak az egyik oldal?
Az idomok pont jók lennének az enyémre....
Álmosan és egyre erősebben kell nézni oszt kitisztul az! Lehet még vagy 30 db is belőle...
Ááá..!
Ez már nekem túlzás!
Hát, mikor homályos a kép a szélén, ott egy kicsit tovább ..
Szerintem sem illik hozzá, de azért kipróbálnám mennyire lehet kényelmes!
Még az is lehet megszoknám és a világért se tenném vissza a régit!
Igen, az ülés az frankó!
Én is elterveztem, hogy majd az idomokat kijavítom/javíttatom, festés, meg ülés áthúzás, felni festése, de ezekre már nem marad pénzem előreláthatólag...
Elsőnek motorikusan legyen rendben, aztán meg majd kell benzinre a zsé!
Amúgy még kora tavasszal el kell vinnem valakihez, mert a kuplungom zörög, valószínűleg a kosár van kikopva, de hallani kell, az is pénzbe fog kerülni.
van ám dualban is. deszííp
Te tényleg megszámoltad! meddig nézted?
Ez borzasztó csúnya! de érdekes elképzelés( ha egyszer megszaporodnék)....
Jézuska kérek ilyen ülést is jó Nektek tetszik ez a túrakormány kiemelővel ?mert amúgy egy kisebb vagyon egy ilyen de szerintem nem illik hozzá!
Ha jól látom 26 gépezet van a képen?
Lassan MI is ennyien leszünk!
Nem semmi lehet egy ilyen jószágot összehozni!
Lassan de biztosan közeleg nekünk is!
Sc21 ből épített dragster turbóval meg mindenféle nyalánksággal!
Durva!
"Ez" mi?
Ok!
Hát férfiak nekem egyre inkább kell egy ilyen ,persze utcára . röhögve gyalázni az összes busát meg zzr 1400at!
Megtaláltam mit kell a tiédből hobbygépnek az én számomra!váá http://www.shmotorsport.fi/cbr...
MEGPRÓBÁLOM HÉTVÉGÉN FELKUTATNI A SRÁCOT BÁR RÉGEN NEM BESZÉLTÜNK!Aztán ha megdumáltam akkor írok!ígérni nem ígérek mert azóta megnősűlt költözött stb..
Szia!
Sajnos nekem nincs ilyen ismerősöm, esetleg meg tudnád kérdezni a haverodat, hogy csinálna-e még egyet?
Nálad van minta is, meg már lehet rutinból megcsinálná!
Természetesen állok minden költséget, ahogy a szűrőnél, átutalom a pénzt, Te meg postázod a címemre, ha sikerül összehozni...
Nem van harag. Szerencsére egyezik a zenei izlésünk.
Holnap lefényképezem az enyém sok féle módon aztán megnézzük hogy így az éteren keresztül megpróbáljuk e véghezvinni a dolgot!
IGEN gondoltam én is valami hasonlóra
nem rossz 5let
megtudnám csinálni minta után