Szerintem sem illik hozzá, de azért kipróbálnám mennyire lehet kényelmes!
Még az is lehet megszoknám és a világért se tenném vissza a régit!
Igen, az ülés az frankó!
Én is elterveztem, hogy majd az idomokat kijavítom/javíttatom, festés, meg ülés áthúzás, felni festése, de ezekre már nem marad pénzem előreláthatólag...
Elsőnek motorikusan legyen rendben, aztán meg majd kell benzinre a zsé!
Amúgy még kora tavasszal el kell vinnem valakihez, mert a kuplungom zörög, valószínűleg a kosár van kikopva, de hallani kell, az is pénzbe fog kerülni.
MEGPRÓBÁLOM HÉTVÉGÉN FELKUTATNI A SRÁCOT BÁR RÉGEN NEM BESZÉLTÜNK!Aztán ha megdumáltam akkor írok!ígérni nem ígérek mert azóta megnősűlt költözött stb..
Szia!
Sajnos nekem nincs ilyen ismerősöm, esetleg meg tudnád kérdezni a haverodat, hogy csinálna-e még egyet?
Nálad van minta is, meg már lehet rutinból megcsinálná!
Természetesen állok minden költséget, ahogy a szűrőnél, átutalom a pénzt, Te meg postázod a címemre, ha sikerül összehozni...
Ez már nekem túlzás!
Még az is lehet megszoknám és a világért se tenném vissza a régit!
Igen, az ülés az frankó!
Én is elterveztem, hogy majd az idomokat kijavítom/javíttatom, festés, meg ülés áthúzás, felni festése, de ezekre már nem marad pénzem előreláthatólag...
Elsőnek motorikusan legyen rendben, aztán meg majd kell benzinre a zsé!
Amúgy még kora tavasszal el kell vinnem valakihez, mert a kuplungom zörög, valószínűleg a kosár van kikopva, de hallani kell, az is pénzbe fog kerülni.
Lassan MI is ennyien leszünk!
"Ez" mi?
Sajnos nekem nincs ilyen ismerősöm, esetleg meg tudnád kérdezni a haverodat, hogy csinálna-e még egyet?
Nálad van minta is, meg már lehet rutinból megcsinálná!
Természetesen állok minden költséget, ahogy a szűrőnél, átutalom a pénzt, Te meg postázod a címemre, ha sikerül összehozni...
nem rossz 5let
megtudnám csinálni minta után