Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nono az eszterga fordulatszámát elosztottam az előtolás sebességével, amit megszoroztam az emluzió hőfokával, amiböl kivontam a leesett forgács darabszámát
Aaz igen,az már jó még teherautó centírsúlynak is! Tán van kis mérleged hogy ilyen pontosan tudod ?
224g darabonként az már f.sza
penniben van valami káposztás bab vagy hasonló abban van egy nagy darab csülökhús a közepén az korrekt!
Nem jelentős,lehet én sem foglalkozom már vele egy percet sem a továbbiakban.
Basi, ez gyönyörű! .

Megdöglök éhen, köszi hogy emlékeztettek rá! Most már biztos, hogy veszek hazafele konzerves rakott káposztát, hátha meg lehet enni.

A nyomásnyom a fékbetéten a fékhengerek felől mutatja, hogy nálam mindkét henger rendesen dolgozik. A szerelőnek is megmutattam, mondta, hogy nem vészes akár hagyhatom is ezt az eltérést. Még annyit tett hozzá, hogy mozgassam meg a dugattyúkat felrakás elött. Feltételezhető ezek szerint, hogy nekem kikopott a csúszka.
Mázlista abban legalább van némi hús,nekem csak májkrémes jutott!
Tényleg nagyon szép lett!Jó nehéz is legalább..az kell.
Na most már be lehet fejezni összenyálaztam a billentyűzetet.Két szalámis zsömit ettem csak
Kibaszásból ráraknék egy kanál lekvárt hogy a maradékot már ne ehesse meg !
Mekkora aljas vagy tökre rákattantam
Azt a kicsit márt igazán meghagyhatnád nekem.
Most biztos hogy hagyom a nyerget a picsába!Arakot káposztából viszont faxolhatnál egy kis kóstolót!

sima felületű a gyári (nikkelezett) aszem
Rakott káposzta van csak
Igazából az úszóágyazású féknyergeknek ez a hátrányuk
ha szorosan jár a féknyereg akkor tud kopni a belső(nem tud vissza állni "alapba") vagy csak a külső dolgozik és azért kopik csak az
ha túl laza akkor meg ferdére kophat mivel "bebicskázik" a féknyereg
szerintem egy pucolás és kiderül
vagy hagyod a pi..ába
Amúgy nagyon szép.Gratula
Nekem recézett a végsúly,lehet nem gyári?
A 21-es betétje szimmetrikus. De ha nem lenne 5000ft-om új betétre akkor inkább busszal járnék,mintsem ilyet csináljak.
Rakott krumpli nekem is kellene!kajás vagyok
Raki = rakni
össze kell raki szárazon,ha kész minden üvegből fel kell önteni kb 2dl befogni a vákumcsővet(csavart szoktam beletekerni) aztán GOOOO
Nyereg fasza dugó jó alsó ágy szépen mozog a fölső meg sajna túl szépen
ferdén áll a kerék-ferdén áll a tárcsa,féknyereg,Elvileg, de ha lógnak a csapágyak ? amúgy a gumi kopik jobban meg szar a vezethetősége