Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GYere a talira tavasszal ott mindent elárulunk!
Az jó ha ő az,de melyik az akinek még kompletten van a motor és nem bontotta meg vagy ameiknek már szét van szedve mert egyik sem iparkodik vissza írni mint ha nem lenne érdekükben hogy pénz álljon a házhoz belőle!Mondott amúgy valamit róla?
Tényleg szép ez az ülés!
Ez nem semmi de volt ilyen is (úgy EMLÉKSZEM A PENIBEN VOLT ÚGY 5 ÉVE)én hánytam is tőle!
Isten hozott közénk!
nekem is dolgozott a szentendrei srác, a hayabusán átszabta az ülléseket..
Elsöt ültette,a hátsóba pupot csinált az utas kényelmére..Jól dolgozik
Szia!

Nekem 16 ba fájt, de 4 féle színből van... ha 1 szín lett volna 10.... és nem csak húzott hanem a kiült szivacsot is megjavította... + benzincsap műanyagja életben maradt! a srác kb évi 5000 robogónyerget húz át annak más az ára... ha ottvan a mocid rajzol is neked hogy kb mi az elképzelés...
A XIII.ker Csuka utcában van egy idős hölgy ő anyagosan 2000-ért huzta át az enyém.ja meg Sakto szuzukiját is.
ha szabad megkérdeznem: Mennyibe fájt az áthúzás?

Tavasszal lesz egy cbr 1000f tali. A szervezés folyamatban, ha kicsit visszaolvasol képben leszel.
Nyáron remélem, hogy összefutunk majd páran (bárhol) mivel olvasom, hogy sokan "nem" szeretik a sört és ezért pusztítják:D
Van 1 szépséghibája a csacsimnak: hidegen vezműlánc csörgés van... Visszaolvasva látom, hogy csak a házi megoldások életképesek, vagy a füldugó:D úgyhogy Én is a házimegoldások híve leszek:D
Szép napot
Köszi!
Csak sima áthúzás, mert a régi odavolt...
A srác aki csinálta nagyon korrekt volt, úgyhogy ezúton ajánlom mindenkinek!

http://www.motorkarpit.hu/
Kösz Basi,ez volt a sejtésem.Az összes 24-en ilyen van?Nem tudod véletlen,hogy a 24-es felnire rá lehet szögelni a 21-es km meghajtót?A bontós srác mutatott nekem valami kawa hűtőt,elég nagy felületű hajlított hűtő ventillátorral együtt 10 pénz.Néztem itt az apróban az árakat,és úgy tűnik nagyon occson adja.
aham szálcsiszolt a teteje
Szia!
Klasssssssz!
A doboztartóért egy "KICSIT" fáj a szívem!
Szia!
Üdv a fórumon!
Nagyon szép!
Mi történt az idén?
Én is nemrég vettem a mocit (szeptember), még csak 800km-t tettem bele és már úgy várom a tavaszt....
Gyarapodunk szépen!
Nem baj az ha üveg,csak legyen jóóóóó nagy!
u.i. a kisfiam ismerkedik az élet örömeivel...
Üdv a klubban!
Nagyon ott van a mozdonyod!És a ülés,na az külön teccik!Zselé is van benne,vagy csak át van húzva?
Na itt vagyok-itt vagyok!Már könnyes lett a szemem,hogy ennyire hiányoztam. Kicsit késön értem haza,mert nem csepelen voltunk,hanem törökbálinton(a cuccol egy részét oda vitte át).
Képet nem tudtam csinálni,mert egy sötét garázsban kardoztunk elemlámpával:)Amiket hoztam:24-es teleszkóppár fékekkel,első kerék(persze fehér b..meg),felső villakifli(lófaszt gravirozott csak szálcsiszolt alu szerintem minden 24-en ilyen van,de Basi biztos tudja mondjuk sokkal szebb,mint az én feketém),meg kaptam ajándékba egy dual első sárvédőt(kutya kicsit megrágta).No ennyi nagyjából.Ali,kicsi a világ akivel te a szuzuki fórumon levelezel,az a bontós srác.
Üdv
lassan de biztosan ,egyre többen vagyunk
Üdv köztünk. Nagyon szép a cbr-ed.
Üdv itt!
Tyűűű! Gyönyörű SC24-es!
Sok balesetmentest hozzá!
Üdv a Klubban!
Üdv mindenkinek!

Friss tulaja lettem egy mozdonynak:D
Még sajnos elég kevés km-et mentem vele, de máris nagyon szerelmes lettem bele... egyszóval ez a legjobb csacsi a világon! Habár egy 2012-es kawa zx14r-re elcserélném és annak az árából vennék 3-at:D

Szép napot!
Köszi Basi, akkor majd ledumáljuk.
Ha a közelébe mész , megiszom a söröd