Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne basztassatok már!
Ne szívd már mellre,csak úgy általánosságban értettem hogy ki mit hallgat merő kíváncsiságból ,mert engem pl a mulatóssal ki lehetne űzni a világból!
Kedves BARÁTOM Összekeversz valami "almaboros" haveroddal
Na emész a pi..ba,ezt a cigányzenét már sértésnek veszem. Nem mellesleg,amikor én feldobtam az agárdi tali ötletet megnéztem hátha össze tudnánk kötni valami koncerttel,de a p.mobil,auróra,pokolgép,stb oldalán a jövő évi koncertekről még nem volt semmi. Ugyhogy ne cigányozz mert nem iszok veled!
MINDEN mozdonyvezetőnek, vannak e még itt rockerek vagy inkább rángatózzunk cigányzenére?
Nem tudom ki mit hallgat de ezt küldöm minden http://youtu.be/pTGraLvC0vo
Ebben az y elosztóban benne vagyok nagyon,nem szabad műanyagot venni,mert ez fogyó eszköz és mindig el fog törni !Most is kettő van belőle a polcomon a garázsban!évente egyszer cserélnem kellett mert már attól eltört amikor kiment a vízgombám és felforrt a vizem lámpánál! Megelégeltem a dolgot mert a bontókban sem volt soha mert elviszik ráadásul 6-8 ezreket beszéltek vele állandóan mindegy melyiket hívtam.Elmentem a haveromhoz és forrasztott egy ugyanolyat rézcsőből (víz gáz fűtésszerelési bolt)ami átmérőben ugyanaz és ugyanabban a szögben állnak a szárai annyi hogy nincs meg az a kis gömböc a közepén de annak semmi szerepe amúgy és több mint 3 éve tökéletes és masszív mint állat csak a réz színe már zöldes lett azóta! Remélem jó tippet tudtam adni...
Pont ugyanerre gondoltam!
Nem sürgős tudod!
Messze van még a jó idő - sajnos!
Minden megoldás érdekel, természetesen az egyszerűbb, azért előnyt élvez!
Köszönöm!
Örülj neki,hogy most történt el,nem útközben valahol
Legkésőbb hétfőre tudom a választ (vizcsőügyileg)
ha jó?
Leveszem az enyémet(gyári) lemásolom savállóból,ki fényesitem és többet nem fog rozsdásodni
Sziasztok!
Ma sikerült szerelnem, viszonylag tűrhető idő volt Hatvanban!
Gyújtásfedél a helyére került - köszönet Basi22 kollégának!
A termosztát csere is elkezdődött - köszönet Cube75 kollégának!
Persze ez sem ment simán, eltört (vagy már csak a lehelet tartotta) egy 3 ágú műanyag csatlakozó (angol neve:union).
Ehhez kérnék segítséget, hogy honnan tudnám megrendelni meg mi a pontos neve!
Köszönöm!
Kellene, mert az enyém valami esztergált izének tűnik és rozsdásodik, dobja a festéket. Ha megveszem a rozsdamarót meg a festéket, annak az árából újat vehetnék. A boltban meg az1500ft-osat 5900Ft-ért akarták adni.
Milyened van?
Kormány vég súly kell?
Megnézem meg van-e még, mert a múltkor kerestem már de nem találtam, pedig valahol meg kell lennie. Külső erők elpakolták a garázsban, és szerintem valamihez hozzátették alátétekhez vagy valamihez. Ha meglesz a hétvégén akkor lemérem mekkora, csak legyen meg.
Nem kérek érte semmit, ha azt mondod megfelel a méret, elküldöm.
Szia! Engem érdekelne a kormánydugó ha megvan még, de igazából Cimborámnak nincs meg neki cbr 600F3-ja van nem tudom hogy az u. akkora-e... ha stimmel akkor sörér vagy akármiér cserélném:D
Azt előre is köszönöm!
2 árajánlatot kaptam eddig csak a feszítőpatron 40-50 rugó hirtelen lehidaltam, de nem aggódok, mivel a Magyar ember leleményes:D és ettől függetlenül jó kis csacsi:D
Igen mind1ik 24 es ilyen
nem valószinü,hogy rá tudod tenni max mc gayver módra
Hűtő kényes,nézni kell a ki,be ágakat,felfogatás,helyigény, nem egyszerű
Én nagyon egyszerűen oldottam meg,ha érdekel csinálok róla egy barlangrajzot,valahogy be .scannelem.
Itten van:06209238057
Szia !
Én is nemrégen vettem a vasat. A vezérmúlánc feszítő probléma szintén megvan, de dolgozunk a megoldáson. Ha beválik közzéteszem.
akkor tudom ,küldd már el a számát légyszi!
Fritz76 a nick-je van egy papiros blokkja amit basztak átírni,ezt adná egyben 70-ért,a hengersort dugóval 30-ért.Amúgy azt mondta,hogy patent motor volt,csak az átírás miatt került bontásra.Én megbízom benne.Nem fog át...ni.