Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...én le szoktam venni indulás előtt
AAAz is nagyon ügyes!
Lehet gombokért odaadja,de nincs bor,nincs motor A sárvédőt nekem is kell fösteni(fennmaradt tárcsazár),mert kicsit karcos lett.
Megbocsátható a dolog,az idomokat azt meg állandóan lehet majd csinálni,ezt majd megszokod!Nagyon be van burkolva a motor nagy a meleg a műanyag meg nem bírja már 20 évesen!Nálam a javítgatása már hobbi szabadidős tevékenységnek számít!
A fényképezés nagyon jó ötlet az hasznos tud lenni (főleg ha a pókot fényképezed majd a sarokban)
Most szét van kapva, na nem nagyon, csak az ilyenkor szokásos dolgokat cserélem/ellenőrzöm, meg az idomokon is van egy kis javítani való. Amint kész lesz teszek fel képeket.
Meg mitnem,ne legyél telhetetlen mert visszaveszem ezt is!
Lehet is amúgy mert nem rossz kis gép (próbáltam tisztességesen)de egy komplett gép teljesen fölösleges lenne főleg hogy már csak szívességet teszek vele mióta külön külön jár hozzánk az asszonnyal a mikulás!
Toljad,de csülköspacalt is kérek hozzá
Kér valaki egy pohár bort?
Megkérdezem mi van neki,túraplexi,balaton tárcsa+ami eszembejut.Ja meg csinálok pár pikcsört,ha látok érdekeset.A cobrára visszatérve tavaly tette le a jogsit a gazdája akkor raktam rá új gumit,azota kétszer ment vele és ott áll az utcán oszlophoz láncolva.Hiába szuzuki,azért sajnálom.
Mármint az én lovamra de tényleg jó lenne látni képet az új belépőknél!Addig nem is hisszük el neki hogy mozdonnyal jár
Bennt áll a lóólban picit beteg.festik a sörényét(első sárvédő ráborúlt a nyáron a fűben egy suzuki )
Ez is nagy igazság hogy ki tudja mennyivel lehet jobb állapotú mint a tiéd elvégre is egy ugyanolyan korú gépről vették le!vagy miaszösz...
Üdvözöllek dicső lovag!de nem látom a lovad
Gravírozott?Az olyan húúúúúúúúú de kéne nekem is! Képet kérönk róla ha meglesz,de azonnal!
Két féktárcsa pici pénzért jó volna bár az álom az egy olyan aminek úgy hullámzik a széle mint a balaton! (tudja mire gondolok)
Üdv a klubban!Hasonló cipőben jártam mint Te,tavasszal cseréltem le a dobokat,itt a SM oldalán találtam két ovál rozsdamantesacél dobot,30ezerért összekötő csövekkel együtt.Szerintem korrekt ár volt(nem is alkudtam),a srác Tatabányáról még Pestre is bevitte a barátomnak.Szóval talán érdemes böngészni az apróhirdetéseket.Gyári dobot...háááát,a gépek korából kiindulva már nem biztos hogy be kéne vállalni,mi van ha egy-két szezon után azoknak is lőttek?Bár ki tudja lehet szerencséd lesz
Ja igen ez fontos!Azonnal orvosold a problémát
Az e bay os cucc nagyon szép de nagyon drága és nem ér annyit én a múltkor ráadásúl hallotam egyet élőben egy frissen behozott sc 24-en de nagyon halovány hangja volt és vissza butított homológ dob dupla rétegű falvastagsággal ami akkorára szűkíti a leömlő átmérőjét hogy szűkebb mint a gyári!Vicc! A legbosszantóbb Hogy az 1100 xx könyöksorja nem jó rá mert nem fér el a karter alatt ahogy néztem pedig ahhoz nagy lenne a választék sportdobokból!
Üdv itt!

Fotót kérünk a mozdonyodról :-)
Úgy néz ki most lessz hozzá cucc de még várok levelet! Viszont ha nem megeröltető rákérdezhetel hogy nem maradt e belőle valami vagy mi az a gép pontosan ott az udvarban (hátha valami papírok nélküli kell a pénz fűtésre fiam gép lenne)?
Az az érzésem jó helyen jársz itt ,légy üdvözölve a klubban! Az a büdös nagy helyzet hogy én is morfondírozok a dob cserén cirka egy éve, de ha a gyári könyöksorhoz akarsz duplát szerezni akkor vagy ratyi állapotú gyári lesz (az sem pici pénzért bontott)vagy veszel sportdobot de az meg még használtan is dupla áron mint általában mivel 2 db kell!Nehéz eset .
Majdnem elfelejtettem,tőlünk két utcára rohad egy éve egy szuzki cobra.Megkérdezzem eladó-e?
Ez egy motorbontó csepelen,csak ő normális árakon működik,gondolom el akarná adni a cuccait,nem úgy mint az Alsónémediben található múzeum. Ha valami kell szójjjá!