ali: Jó , hogy van végre neted!
ez68: EEEz nem semmi! Vigyázz rá, és remélem jössz a tavaszi 1. cbr1000f találkozóra.
.. és felkerültél a cbr1000f fórumlakók térképére: http://maps.google.hu/maps/ms?...
...itt láthatod a többieket akik megfordultak a fórumon. A link nem nyilvános, ill. nem szerepel a teljes név vagy túl személyes adat. Mentsd el a linket, igyekszem naprakész lenni a későbbiekben még jól jöhet.
Na végre,ez jó szép sötét a pirosnak az árnyalata. az a givi monorack ott hátúl meg megér egy negyed motor árát az biztos! Cseréld le a gyári plexit magasabbra ,kicsit be is van már sárgúlva a másik meg ha tanktáskát is használsz akkor nagyon hálás tud lenni! Nekem sem fáj már annyit az amúgy nagyon izmos nyakam ha hosszú távra vatemedek vele mióta megvan.
Kapcs ford.bzz héjj cube neked sem fogunk elhinni semmit ha nem produkálod ide magad de rögtön egy halom fotóval! Ja azt meg végképp nem tudni mi van gravírozva a villahídra(bármi lehet rajta...)lehet mégsem olyan büszke rá!
Szia Cube75!
Sikerrel jártál-e?
Gumira visszatérve, ilyet mennyiért tudnál szerezni:
Continental - 170/60R17 W ContiRoadAttack 2 ?
Mások is nyugodtan jelezhetnek, ha jó áron tudnak!
Üdv a klubban!
Azt hittem "laposodni" fog a fórum, de szerencsére mindig van valami!
Én is kíváncsi vagyok a mocidra!
Ha visszaolvasol májusra tervezünk egy talit, hátha érdekel...
Nekem csak egy sportkipufogó van rajta és jól néz ki vele
Ha szerelsz valamit, képeket próbálj csinálni róla, később jól jöhet!
Hali!
Azt hiszem, lehet a legokosabb az lenne, hogy kiszedem a karbit és hozzáértő embernek elviszem kiganézni. Azután felrak, elmegy vizsgázni (remélhetőleg jók az alapbeállítások erre a célra) majd kiutazni hozzád igénybe venném a füledet meg az ügyességed a finom beállításokhoz.
Mit gondolsz, ráérsz márciusban környékén egy ilyesmire? ... és vajon szereted-e a sört?
Meg lehet próbálni de kicsi az esélye,hogy jó lesz
értem azalatt,szinkron,gázreakciók
lehet előtte sem volt közel 100%os nem hallottam,láttam sajna
de tuti,hogy elindul,jár mind a 4 henger szivató nélkül is melegen,csak egyenletlen alapjárat,gázra csuklás,tortyogás,jelentkezhet
tegnap beinditotam a mozdonyt jovolt ujra halani,meg gurulni egy lájtosat hamár olyan ragyogo idö volt egy hónap állás után pocre nem gondoltam vola.üdv lovagoknak
Mi lenne basi, ha megpróbálnék nem állítgatni, hanem mindent úgy visszatekergetni ahogy volta karbikban, mert az jó volt? Vagy ez lehetetlen lenne ha már egyszer szétszedem?
De szar, hogy nem értek hozzá!
Üdv Ali azért irtam elöször a pucolást,gyári értékekre való beállitást,ha nem jó lehet gondolkodni.
csak szivatóval való járásnál dugulás van az alapjárati rendszerben
Nanáááááá